Dolar 50,1572
Euro 55,9801
Altın 6.528,37
BİST 11.483,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Az Bulutlu
İstanbul
12°C
Az Bulutlu
Cts 12°C
Paz 11°C
Pts 14°C
Sal 13°C

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce oyunu kullandı

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce oyunu kullandı
24/06/2018 12:47
A+
A-

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce oyunu kullandı

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce, “Şimdi buradan Ankara’ya gidiyorum, YSK’nin önüne. Siz burada sandıkların başında durun. Ben YSK’nın başında duracağım. Allah’ın izniyle bu iş olacak.” dedi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu merkezdeki Saffet Çam Ortaokulunda kullandı.

İnce, oyunu kullanmak üzere saat 10.30’da eşi Ülkü, oğlu Salih Arda ve gelini İdil Göknil Işıklar İnce ile Saffet Çam Ortaokuluna geldi.

Okula gelişinde vatandaşlar tarafından karşılanan İnce, “Hayırlı olsun” diyerek oyunu ile 1118 numaralı sandıkta kullandı.

İnce, oyunu kullandıktan sonra okulun bahçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Hepinize çok teşekkür ederim. Şimdi buradan Ankara’ya gidiyorum, YSK’nin önüne. Siz burada sandıkların başında durun. Ben YSK’nin başında duracağım. Allah’ın izniyle bu iş olacak. Cumhuriyet’in kuruluşunda da Yalova, Atatürk’ün karargahıydı. 1929’dan 1 Şubat 1938’e kadar burası karargahtı. İşte bak, karargah olmaya başladı da.” dedi.