Dolar 44,3141
Euro 50,8797
Altın 6.921,35
BİST 13.115,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Cum 7°C
Cts 9°C
Paz 11°C
Pts 11°C

AKP’LI ŞAHIN: MILLET NE DERSE O OLACAK

AKP’LI ŞAHIN: MILLET NE DERSE O OLACAK
12/01/2014 00:55
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, “Türkiye’de halkın seçtiği iktidarları sandık dışında yöntemlerle görevden uzaklaştırmayı uman bir takım hareketler olmaya başladı. Sizler, hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız olarak bu işin lütfen farkında olun. Biz geçmişte buna benzer oyunları bozduk. Şimdi de bozacağız” dedi.

Şahin, Karabük’te Cumhuriyet Mahallesi esnaflarına hitaben bir konuşma yaptı.

Esnafların kendisini cami önünde dinlemek istediğini ancak oraya sadece ibadet için gidileceğini belirten Şahin, camilerde sadece hoca efendilerin konuştuğunu, kendilerinin ancak cemaat olacağını vurguladı.

Şahin, 30 Mart’ta Türkiye’nin bir kez daha sandık başına gideceğini hatırlatarak, şöyle devam etti:

“Bu ülkede yaşayan insanlarımız belediye başkanlarını, muhtarlarını, meclis üyelerini seçecek ama 30 Mart seçimi sadece bunları seçtiğiniz bir seçimden öte anlam taşımaya başladı. Türkiye’de halkın seçtiği iktidarları sandık dışında yöntemlerle görevden uzaklaştırmayı uman bir takım hareketler olmaya başladı. Sizler, hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız olarak bu işin lütfen farkında olun. Biz geçmişte buna benzer oyunları bozduk. Şimdi de bozacağız.”

Gelecekte bu oyunlar karşılarına çıkarsa onları da bozmak kararında olduklarını dile getiren Şahin, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Çünkü sizin iradenizin dışında hiçbir iradeyi kabul etmiyoruz. Milletin iradesi dışında beşeri anlamda hiçbir irade bize yön veremez. Millet ne derse o olacak. Sandıktan çıkana herkes razı olacak. Siz 11 yıldır AK Parti’yi oylarınızla ve dualarınızla iktidarda tutuyorsunuz. Bizi de ancak iktidardan uzaklaştıracak olan oylarıyla sizsiniz. Sizin dışınızda bir takım kişiler ve gruplar iktidarın önünü kesmeye çalışırlarsa biz her türlü yasal sınırlar içerisin alacağımız tedbirlerle bunu püskürtürüz. O nedenle 30 Mart seçimi sadece belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi seçeceğimiz bir seçim değil, bu niyetle olan insanlara da gerekli dersin verileceği bir seçimdir.”

aa