UOLA DÖŞENEN PATLAYICI PATLADI 1 ÖLÜ
Şırnak’ın Cizre ilçesinde, teröristler tarafından polislerin mahalleye girişini engellemek amacıyla yola döşenen patlayıcı, sivil bir minibüsün geçişi sırasında patladı, sürücü hayatını kaybetti.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde, terör örgütü pkk yandaşları tarafından polislerin mahalleye girişini engellemek amacıyla yola döşenen patlayıcı sivil bir minibüsün geçişi sırasında patladı. Patlamada sürücü, hayatını kaybetti.
Nur Mahallesi’nde hendek kazan terör örgütü ydg-h üyeleri, polis ekiplerinin mahalleye girişini engellemek amacıyla Botaş ve Özkan Caddeleri’nin kesiştiği noktaya patlayıcı yerleştirerek tuzak kurdu.
Patlayıcı, Sahip Akıl yönetimindeki minibüsün geçişi sırasında patladı. Sürücü, olay yerinde hayatını kaybetti. Patlamanın ardından olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Akıl’ın cenazesi, ambulansla Cizre Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Bu arada, patlamanın yaşandığı yerde derin çukur oluştuğu görüldü.
Polis, bölgede güvenlik önlemlerini arttırırken, bomba imha uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri patlamanın yaşandığı alanda çalışma yaptı.