Dolar 47,7565
Euro 55,1644
Altın 6.708,89
BİST 13.704,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Az Bulutlu
İstanbul
29°C
Az Bulutlu
Çar 30°C
Per 30°C
Cum 28°C
Cts 28°C

KAMUYA PERSONEL ALIMI

KAMUYA PERSONEL ALIMI
18/05/2016 11:59
A+
A-

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına 4 sözleşmeli bilişim personeli, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına (TİKA) da 15 sözleşmeli personel alınacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına 4 sözleşmeli bilişim personeli, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına (TİKA) da 15 sözleşmeli personel alınacak.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlara göre, Bakanlığın Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına 4 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Pozisyon için yapılacak sınava bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ile endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olanlar 1 Haziran’a kadar başvuruda bulunabilecek.

TİKA’ya da 15 sözleşmeli personel alınacak, başvurular 23-27 Mayıs tarihlerinde yapılabilecek.

Başvuru koşulları ve sınav konuları hakkında ayrıntılı bilgi, www.sanayi.gov.tr ve www.tika.gov.tr internet sitelerinden alınabilecek.