Dolar 44,6144
Euro 52,4639
Altın 6.812,73
BİST 14.073,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
13°C
Parçalı Bulutlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 16°C

‘Yarım saatten kısa sürede İsrail’i haritadan sileriz!’

Zünnur, İran’ın son günlerde CIA’ya çalışan 17 casus yakaladığını hatırlatarak, “Amerikalılar ve destekçileri hata yapmak isterlerse, Siyonist rejim, dünya haritasından yarım saatten daha az bir sürede yok olacaktır.” uyarısında bulundu.

‘Yarım saatten kısa sürede İsrail’i haritadan sileriz!’
27/07/2019 22:28 | Son Güncellenme: 28/07/2019 16:11
A+
A-

‘Yarım saatten kısa sürede İsrail’i haritadan sileriz!’


Ülkesinin 17 CIA ajanı yakaladığını hatırlatan İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Mücteba Zünnur, ABD’nin hata yaptığı takdirde İsrail’in dünya haritasından silineceğini söyledi.

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Mücteba Zünnur,ABD’nin hata yaptığı takdirde Siyonsit rejimin haritadan silineceğini söyledi.

Mücteba Zünnur, dün Kum kentinde İran devlet televizyonunun hem sevilen hem de çok tartışılan “Gandu” adlı casusluk dizinin kardosu ile bir araya geldi.

Dizi kadrosuna hitap eden Zünnur, düşnanların İran’a sızıp casusluk yapma konusunda bir sürü plan hazırladıklarını belirtti.

“Yarım saatten kısa sürede silinir”
Zünnur, İran’ın son günlerde CIA’ya çalışan 17 casus yakaladığını hatırlatarak, “Amerikalılar ve destekçileri hata yapmak isterlerse, Siyonist rejim, dünya haritasından yarım saatten daha az bir sürede yok olacaktır.” uyarısında bulundu.

Gandu dizisi
Yönetmenliğini Cevad Avşar ve yapımcılığını ise Muctaba Emini’nin üstlendiği “Gandu” adlı dizinin çekimlerinin bir kısmı Antalya’da yapılmıştı.

İranlı ve Türk oyuncuların yer aldığı dizinin ilk sezonu 45 dakikalık 30 bölümden oluşuyor. Casusluk ve macera konulu dizinin senaryosu gerçek dökümanlar ve günümüzdeki olaylara dayanıyor.

Yönetmen Cevad Avşar son günlerde dizinin ikinci serisine başlayacağını duyurdu.

Kaynak: türkgün