Dolar 44,2976
Euro 51,3018
Altın 6.406,80
BİST 13.047,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Pts 11°C
Sal 11°C
Çar 13°C
Per 14°C

Maduro: “Üzgün değiliz, iyiyiz ve mücadeleye devam ediyoruz”

Maduro: “Üzgün değiliz, iyiyiz ve mücadeleye devam ediyoruz”
11/01/2026 18:27
A+
A-

 

Maduro’nun oğlu yayınladı! “Üzgün değiliz, iyiyiz ve mücadeleye devam ediyoruz”

Venezuela Milletvekili ve Devlet Başkanı Maduro’nun oğlu olan Nicolas Maduro Guerra, dün paylaştığı bir video mesajda, avukatlarının kendisine babasının durumunun güçlü olduğunu ilettiğini söyledi. Guerra, babasının mesajını da aktararak, “Üzgün değiliz, iyiyiz ve mücadeleye devam ediyoruz” ifadelerini kullandığını belirtti.

ABD güçleri tarafından 3 Ocak Cumartesi günü kaçırıldığı öne sürülen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun, Brooklyn’deki bir cezaevinde tutulduğu iddia edildi. ABD yönetimi ise Maduro’nun Amerikan mahkemelerinde yargılanacağını duyurmuştu.
Maduro’nun oğlu ve aynı zamanda milletvekili olan Nicolas Maduro Guerra, partisinin toplantısında yaptığı açıklamada, babasının cezaevindeki durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Guerra, kendisine iletilen bilgilere göre Maduro’nun moralinin güçlü olduğunu ve süreci dirençle karşıladığını aktardı.

MADURO’DAN HABER VAR

Guerra, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile babası Nicolas Maduro’nun “güçlü ve iyi durumda olduğunu” söyledi.
Guerra, “Avukatlar bize onun durumunun iyi olduğunu söylediler. Üzülmememizi söylediler. ‘Üzülmeyin, biz iyiyiz. Biz savaşçılarız’ dediğini söylediler. Nicolas ‘Ben bir savaşçıyım’ dedi” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Kaynak: Türkgün