Dolar 44,7052
Euro 52,2840
Altın 6.774,74
BİST 14.073,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 15°C
Cum 15°C

İKİ AİR FRANCE UÇAĞINA BOMBA İHBARI!

İKİ AİR FRANCE UÇAĞINA BOMBA İHBARI!
18/11/2015 13:25
A+
A-

ABD’den Los Angeles ve Washington DC kentlerinden Paris’e gitmek için havalanan 2 ayrı Fransız Havayolları uçağına bomba ihbarı yapıldı.

Uçaklar Yön değiştirerek ABD ve Kanada’daki havalimanlarına zorunlu iniş yapmak kaldı.

Fransız Havayolları’na ait, Los Angeles- Paris seferini yapan Airbus A-380 tipi yolcu uçağı, yapılan bomba ihbarı üzerine yön değiştirerek, en yakın havalimanı olan Salt Lake Kenti Uluslararası Havalimanına indi. AF 65 sefer sayısı ile Los Angeles’tan aldığı 497 yolcu ve mürettebat ile havalanan uçağın kalkmasının ardından, uçakta bomba bulunduğu ihbarı geldi. Utah eyaletine bağlı Salt Lake Kenti Uluslararası Havalimanı’na indi. Yolcular havalimanı polisi ve FBI gözetiminde uçaktan indirilen yolcular ve bagajlarının tek tek aranacağı belirtildi. Bundan kısa süre sonra da AF 55 sefer sayısı ile Wahington Dulles Havalimanı’ndan kalkan ikinci bir Fransız Havayolları uçağına yönelik bomba ihbarı geldi. İkinci uçak da yön değiştirerek Kanada’nın Nova Scotia bölgesindeki Halifax kentinde bir havalimanına zorunlu iniş yaptı.

iha