Dolar 44,2101
Euro 51,1917
Altın 7.110,79
BİST 13.217,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Per 9°C
Cum 8°C
Cts 10°C
Paz 12°C

ESAD, ABD TELEVIZYONUNA KONUŞTU

ESAD, ABD TELEVIZYONUNA KONUŞTU
09/09/2013 11:54
A+
A-

Beşar Esad, ABD’de CBS News kanalına verdiği röportajda, “Kendi halkım üzerinde kimyasal silah kullandığıma dair en ufak bir kanıt yok” dedi.

CBS News kanalının tecrübeli ismi Charlie Rose’a röportaj veren Esad, Şam yakınlarında düzenlenen kimyasal silah saldırısının kendisiyle en ufak bir ilgisi olmadığını belirtirken, kitle imha silahlarına erişimi olup olmadığını ise açıklamadı.Gazeteci Rose, Pazartesi akşamı yayınlanacak röportajla ilgili yaptığı açıklamada, “Esad sorumluluğun bir kısmını kabul ediyor. Ona şu soruyu sordum: ‘Hiç pişmanlık duyuyor musunuz?’ O da şöyle cevap verdi; ‘Elbette duyuyorum’. Ama bu pek yürekten söylenmiş bir laf gibi gelmedi. Bir ülkenin lideri olan herkesin vatandaşlarının başına gelenlerden dolayı kendini korkunç hissettiğinde söyleyeceği gibi sakin bir ifadeyle söyledi” şeklinde konuştu.

iha