Dolar 34,1966
Euro 37,6057
Altın 2.877,46
BİST 9.132,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Az Bulutlu
İstanbul
26°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 20°C

“MHP MALTEPE İLÇE BAŞKANI PKK TERÖR ÖRGÜTÜ İBARESİ OLMAYAN BİLDİRGEYE İMZA ATMADI”

“MHP MALTEPE İLÇE BAŞKANI PKK TERÖR ÖRGÜTÜ İBARESİ OLMAYAN BİLDİRGEYE İMZA ATMADI”
10/09/2015 21:27 | Son Güncellenme: 10/09/2015 21:38
A+
A-

KAYMAKAMLIK MAKAMININ DÜZENLEMEDİĞİ HİÇ BİR TERÖR ZİRVESİNE KATILMAYIZ.

Bugün sabah Küçükyalı Belediye Kültür Merkezinde Belediye tarafından düzenlenen”Terör Zirvesine” Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ömer LEFZAN katılmadı.Başkan Ömer LEFZAN´a neden katılmadığını basın açıklamasıyla duyurdu.

 BİLDİRİN​İN İÇİNDE ´´PKK TERÖR ÖRGÜTÜ´´ İBARESİ GEÇMEDİĞİ İÇİN,İMZALAMADIK…

 09.09.2015 Tarihinde CHP İlçe Başkanlığında görevli bir bayan tarafından arandım.ve son günlerdeki olaylar İle İlgili CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği diğer siyasi Parti İlçe Başkanlarının katılacağı kahvaltı programına katılıp katılmayacağımı sordu, size daha sonra kendisine dönerek katılmayacağımı söyledim. İlerleyen saatlerde bu kahvaltının terör olayları ile İlgili bir toplantı olduğunu ve  Belediye Başkanlığının düzenlediğini öğrendim. Belediye Başkanlığının düzenlediği bir toplantıya CHP İlçe Başkanlığı tarafından aranıp davet edilmem Siyasi ahlaka bağdaşmayan bir durumdur, sonrasında aslında Belediye Başkanlığımızın düzenlediğini öğrenmem, CHP İlçe Başkanlığından aranmam gerçeğini değiştirmez. Kaymakamlık makamının düzenlemediği ´´Terör zirvesi´´ anlamında hiçbir toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi olarak katılmayı uygun görmüyoruz. Bu sebepten dolayı katılmadım. Bugünkü toplantı sonucunda bazı Siyasi partilerin ortak bir karar alıp İmzaladığı bildiri,benim´de İmzalamam İçin Belediye Başkanlığı tarafından tarafıma gönderildi. bildiriyi okuduğumda genel olarak toplumsal barış ve toplum refahı adına, Maltepe İçin faydalı Bir Bildiri olduğunu gördüm, fakat bildirinin İçinde, terör olayları ele alınırken,´´PKK Terör Örgütü´´ nün adı geçmemesi, sebebiyle. bildiriye Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı Olarak İmza Vermeyi uygun görmedik.7 haziran seçimlerinden sonra onlarca Askerimizi,Polisimizi ve Vatandaşımızı Şehit eden,bu terör örgütünün bir adı var.
Bildiriye ´´PKK Terör Örgütünün yaptığı saldırılarda Şehit olan Asker, Polis ve Vatandaşlarımıza destek olmak İçin Maltepe Halkı ve Siyasi Partileri olarak ortak bir Mutabakat Sağladık´´ Şeklinde Bir kısım eklenmediği İçin İmza vermedik.”Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak,zaten Sokak olaylarından uzak duran seçmenimizi sokaklara dökmeyen bir Partiyiz”,aynı sağduyuyla devam edeceğiz. provokasyonlara ve bazı komplolara, karşı bilgi sahibiyiz ve bunların önüne geçmek İçin önlemlerimizi almış durumdayız.