Dolar 44,2178
Euro 51,2164
Altın 7.124,93
BİST 13.217,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Per 9°C
Cum 8°C
Cts 10°C
Paz 12°C

MHP’Lİ ADAN: AHLAKSIZCA, ŞEREFSİZCE DEDİKODULAR ÜRETİLİYOR

MHP’Lİ ADAN: AHLAKSIZCA, ŞEREFSİZCE DEDİKODULAR ÜRETİLİYOR
28/03/2015 18:20
A+
A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan “16 Mart 2015 tarihinde Hürriyet Gazetesi’nde Sayın Cansu Çamlıbel ile yaptığım röportajdaki birtakım ifade ve görüşlerim sonrasında, soruları bizatihi benim tarafımdan Cansu Çamlıbel’e verilerek sordurulduğu şeklinde ahlaksızca, şerefsizce dedikodular üretildiğini duymuş bulunmaktayım. ” dedi.

Adan’ın açıklamaları şu şekilde:

16 Mart 2015 tarihinde Hürriyet Gazetesi’nde Sayın Cansu Çamlıbel ile yaptığım röportajdaki birtakım ifade ve görüşlerim sonrasında, soruları bizatihi benim tarafımdan Cansu Çamlıbel’e verilerek sordurulduğu şeklinde ahlaksızca, şerefsizce dedikodular üretildiğini duymuş bulunmaktayım. Öncelikle gazetecilik ahlakı insan haysiyeti ve onuru dikkate alındığında bizatihi bu dedikoduya karşı Cansu Çamlıbel’in doğruları söylemek mecburiyeti vardır. Yani açıkça bu soruları ben sordum demesi gerekir. Hayatımda sadece röportaj esnasında tanıdığım gazeteci hanımefendinin bunu doğrulamaması halinde onun da şeref ve haysiyetinin sorgulanacağını belirtmek isterim. Türk milletinin yetiştirdiği en önemli devlet ve siyaset adamı Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğindeki Milliyetçi Hareket Partisi, Allah’a inanan, milletimizden güç alan karakteri ile iktidara yürümektedir. İyi niyetli, art niyetli Milliyetçi Hareket Partisine yönelik sorulacak bütün sorulara, gizlisi saklısı olmayan her şeyi şeffaf olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir yönetici olarak gerekli cevapları vermeye devam edeceğiz.

7 Haziran seçimlerinde milletimiz MHP’nin önünü kesmek için saldırganlaşan şuursuz herkese gerekli cevabı verecektir.