Dolar 44,5834
Euro 52,1713
Altın 6.831,21
BİST 13.661,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
13°C
Hafif Yağmurlu
Cum 10°C
Cts 13°C
Paz 14°C
Pts 15°C

Beşiktaş 1 Club Brugge 3

Beşiktaş 1 Club Brugge 3
20/03/2015 01:06
A+
A-

 Club Brugge, Kartal’ı İkitelli’de de 3-1’le düşürdü

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Belçika temsilcisi Club Brugge 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Beşiktaş’ı bu kez de 3 – 1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve Rusya Futbol Federasyonu’ndan hakem Sergei Karasev’in düdük çaldığı maçta Beşiktaş, 48. dakikada Ramon Motta şık golüyle ilk maçta da olduğu gibi 1 – 0 öne geçti. Ancak Belçika temsilcisi Club Brugge, bu dakikadan sonra baskı kurarak pozisyonlar üretti golleri ise 61. dakikada De Sutter, 80 ve 90. dakikalarda da Bolingoli-Mbombo ile bularak deplasmanda 3-1 öne geçti.

Beşiktaş’ta skor 3-1 iken Olcay Şahan 90+2. dakikada rakibine attığı tekme nedeniyle direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla Belçika temsilcisi bu sezonki Avrupa kupalarında yenilmeme ve deplasmanda gol atma geleneğini de sürdürerek adını çeyrek finale yazdırdı.

CİHAN – Haber –