Dolar 34,2714
Euro 37,4959
Altın 2.928,60
BİST 8.876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 17°C

Akşener; “Bir tarafında Tayyip Erdoğan, bir tarafında Serok Ahmet, ortada da Serok Apo oturuyor”

Akşener; “Bir tarafında Tayyip Erdoğan, bir tarafında Serok Ahmet, ortada da Serok Apo oturuyor”
09/03/2015 00:22 | Son Güncellenme: 10/03/2015 01:50
A+
A-

MHP İstanbul İl Başkanlığ tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliği Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

 

Programa MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP Genel Başkan yardımcısı ve istanbul Milletvekili Celal Adan, TBMM Başkanvekili Meral Akşener katıldı.

 

 

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, “HDP’nin iki tarafı da dolu. Bir tarafında Tayyip Erdoğan, bir tarafında Serok Ahmet, ortada da Serok Apo oturuyor. Bir taraftan yan yana geldiniz deniyor bir taraftan da HDP’li milletvekilleri ve başbakan yardımcıları Apo’nun 10 emrini okuyor.” dedi.

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, “HDP’nin iki tarafı da dolu. Bir tarafında Tayyip Erdoğan, bir tarafında Serok Ahmet, ortada da Serok Apo oturuyor. Bir taraftan yan yana geldiniz deniyor bir taraftan da HDP’li milletvekilleri ve başbakan yardımcıları Apo’nun 10 emrini okuyor. Utanmadan yalan söylüyorlar, propaganda adı altında iftira atıyorlar, bu hepimizi ahmak yerine koymaktır.” dedi.

MHP İstanbul İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde etkinlik düzenledi. ‘Sesimiz SİZ Olun’ etkinliğinin yeri ise 3 Mart tarihinde Hizbut Tahrir örgütünün Hilafet temalı konferans düzenlediği ve Atatürk posterine alaycı sözler sarf ettiği Üsküdar Bağlarbaşı Kongre Merkezi oldu.
50 Türk Müslüman kadının Van Akdamar Kilisesi’nde öldüğünü anlatan Akşener, Akdamar Kilisesi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tarafından başbakanlığı döneminde açıldığını söyledi. “Bir tarafta Müslümanlığını sorguladıkları Atatürk, Gazi Paşa, rahmetli; diğer tarafta Müslüman olduğuna iman edilen inanılan Tayyip Erdoğan’ın tavırları, davranışları. Ben bu çelişkiyi sizlerin irfanına bırakıyorum.” dedi.

Akşener, İç Güvenlik Yasası ile ilgili de şöyle konuştu: “HDP’nin iki tarafı da dolu. Bir tarafında Tayyip Erdoğan, bir tarafında Serok Ahmet oturuyor, ortada da Serok Apo oturuyor. Bir taraftan yan yana geldiniz deniyor bir taraftan da HDP’li milletvekilleri ve başbakan yardımcıları Apo’nun 10 emrini okuyor. Utanmadan yalan söylüyorlar, propaganda adı altında iftira atıyorlar, bu hepimizi ahmak yerine koymaktır.”

MHP İstanbul Milletvekili Akşener hükümete şöyle seslendi: “Abdullah Öcalan’ın 10 emrini titreyerek okuyan bir iktidar. Buradan sizlere sesleniyorum, ayağınızı denk alın, aklınızı başınıza toplayın, Serok Apo’nun yanından kalkın, şerefiniz varsa kalkın, haysiyetiniz varsa kalkın, yiğitseniz kalkın, Serok Ahmet olmaktan çıkın, bu ülkenin bebek katilini bu ülkenin akil siyasetçisi yapmaktan vazgeçin. Vazgeçmezseniz ne olur, vazgeçmezseniz önce 7 Haziran’da ne olacağını görürsünüz. 99’daki iradenin daha güçlüsünü görüyorum. Türk kadını karar verirse ülkesini kurtarmıştır ki partisini zaten iktidar yapar.”