Dolar 48,2370
Euro 55,9200
Altın 6.908,74
BİST 14.641,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

MHP’li Özdemir’den Bahçeli’nin Liderlik Vizyonu Paylaşımı

MHP’li Özdemir’den Bahçeli’nin Liderlik Vizyonu Paylaşımı
28/08/2026 18:46
A+
A-

# MHP’li Özdemir’den Bahçeli’nin Liderlik Vizyonu Paylaşımı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tarihsel öngörülerini ve liderlik vizyonunu öne çıkaran bir paylaşımda bulundu. Özdemir, Bahçeli’nin geçmişten günümüze kadar gerçekleşen tahminlerini sıralayarak, Türkiye’nin yeni hedefinin “küresel bir süper güç olmak” olduğunu vurguladı.

Bahçeli’nin Gerçekleşen Öngörüleri

 

Özdemir, paylaşımında Bahçeli’nin öngörülerinin nasıl gerçekleştiğini şu şekilde sıraladı:

– Bahçeli, “Karabağ Türk’ün öz yurdudur ve mutlaka ait olduğu yere dönecektir” dedi ve 33 yıl sonra Azerbaycan, Karabağ’ı geri aldı.
– “Türk’üz, Türkçüyüz, Turan’ın sevda ve hedefindeyiz” diyerek, bütün Türk devletlerinin 2021 yılında Türk Devletleri Teşkilatı’nı kurduğunu belirtti.
– “O bayraklar bir gün Kerkük’te de dalgalanacaktır” dedi ve 102 yıl sonra Kerkük’ü Türkmen bir vali yönetmeye başladı.
– “Türkiye, Cumhuriyetin 100. yılında bölgesinde lider ülke olacaktır” diyerek, bugün Türkiye’nin liderliğinin dost ya da düşman her çevre tarafından kabul edildiğini ifade etti.
– “PKK kendisini feshedecek, terör tamamen hayatımızdan çıkacak” dedi ve örgüt ile bileşenlerinin kendisini feshettiğini, milli birlik ve kardeşliğin daha da pekiştirildiğini belirtti.

Türkiye’nin Yeni Hedefi: Küresel Süper Güç Olmak

 

Özdemir, Bahçeli’nin Türkiye’nin “küresel bir süper güç olma” hedefini ortaya koyduğunu ve bu hedefin de millet olarak el ele, omuz omuza vererek başarılacağını belirtti. “21. Yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız” diyerek Türkiye’nin geleceği için umut dolu bir vizyon çizdi.

Özdemir’in bu paylaşımı, Devlet Bahçeli’nin liderlik vizyonuna ve tarihsel tahminlerine olan güvenin bir göstergesi olarak değerlendirilebilir. Paylaşımı, “Devlet aklı, millet vicdanı” sözleriyle sonlandırarak, Türkiye’nin geleceği için birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Kaynak: Türkgün

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.