MHP Maltepe’ye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nden Hayırlı Olsun Ziyareti
# MHP Maltepe’ye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nden Hayırlı Olsun Ziyareti
Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sn. Ahmet Hulusi Ergin ve Başkan Vekili Sn. Umut Ergin, MHP Maltepe İlçe Başkanı Sn. Aykut Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bu nazik ziyaret vesilesiyle, kooperatifin yerel yönetimle olan ilişkilerinin güçlendirilmesi ve esnafa yönelik hizmetlerin daha etkin bir şekilde sunulması hedeflenmektedir.
Ziyaretin Önemi
Bu tür ziyaretler, yerel esnaf ve sanatkarların ihtiyaçlarının daha iyi anlaşılması ve ilgili çözümlerin geliştirilmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Ahmet Hulusi Ergin ve Umut Ergin’in gerçekleştirdiği bu ziyaret, esnafın sorunlarının dile getirilmesi ve çözüm yollarının aranması konusunda önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.
Teşekkür Mesajı
MHP Maltepe İlçe Başkanı Sn. Aykut Doğan; Nazik ziyaretleri için Sn. Ahmet Hulusi Ergin ve Sn. Umut Ergin’e teşekkür ederiz. Bu tür iş birliği ve dayanışma ziyaretlerinin devam etmesi, hem kooperatif hem de ilçe yönetimi için olumlu sonuçlar doğuracaktır. Esnafa sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılması ve yenilikçi çözümler geliştirilmesi adına atılan bu adımlar, gelecekteki projelere de ışık tutacaktır. ifadelerini kullandı.
Ziyaretin ardından ilerleyen süreçte, esnaf ve sanatkarların beklentilerini karşılamak amacıyla çeşitli projeler ve etkinlikler planlanması beklenmektedir. Bu sayede, yerel ekonomiye katkı sağlayacak ve esnafın rekabet gücünü artıracak adımlar atılması hedeflenmektedir.

