Dolar 44,2976
Euro 51,3018
Altın 6.406,80
BİST 13.047,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Pts 10°C
Sal 11°C
Çar 11°C
Per 14°C

Türkiye’yi sarsacak hain plan: 17-25 Aralık darbe girişimi boşa çıkarıldı!

Türkiye’yi sarsacak hain plan: 17-25 Aralık darbe girişimi boşa çıkarıldı!
17/12/2025 12:42
A+
A-

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 17-25 Aralık sürecine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Tunç paylaşımında, ‘Bugüne kadar milli iradenin üzerinde hiçbir güç tanımadık, bundan sonra da tanımayacağız.’ dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 17-25 Aralık sürecine dair sosyal medya platformu X hesabından açıklamalarda bulundu. Tunç, paylaşımında milletin ortak iradesinin hukuk ve demokrasi dışı girişimleri her zaman boşa çıkardığını vurguladı ve vesayetçi zihniyetin ülkenin büyümesini ve güçlenmesini engellemeye yönelik operasyonlar yürüttüğünü belirtti. Bakan, 17-25 Aralık sürecini de bu operasyonlardan biri olarak nitelendirdi.

Tunç, devletin içine sızan FETÖ yapısının emniyet ve yargı üzerinden kirli emellerini hayata geçirmek istediğini ifade ederek, ‘Bugüne kadar milli iradenin üzerinde hiçbir güç tanımadık, bundan sonra da tanımayacağız.’ dedi.

Adalet Bakanı Tunç’tan yargıya ilişkin düzenlemeler içeren kanunla ilgili değerlendirme
‘hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz’
Paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve milletin desteği sayesinde bu girişimlerin boşa çıkarıldığını hatırlatan Tunç, şunları kaydetti:

“Bugüne kadar milli iradenin üzerinde hiçbir güç tanımadık, bundan sonra da tanımayacağız. Ülkemiz üzerinde oyun kurmak isteyenlere, milletimizin geleceğini elinden almaya kalkışanlara, devletimize diz çöktürmeyi amaçlayan şer yapılara ve girişimlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz.”

 

Kaynak: Türkgün / / İhlas haber Ajansı