Dolar 47,5127
Euro 54,8153
Altın 6.175,37
BİST 13.458,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Pts 30°C
Sal 31°C
Çar 32°C
Per 30°C

MHP’li Özdemir: Mevcut haliyle CHP, Atatürk’ün de partisi değildir.

MHP’li Özdemir: Mevcut haliyle CHP, Atatürk’ün de partisi değildir.
14/04/2025 15:46 | Son Güncellenme: 15/04/2025 18:28
A+
A-

MHP’li İsmail Özdemir, “Bugünkü Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyeti kuran parti değildir. Mevcut haliyle CHP, Atatürk’ün de partisi değildir.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu…

CHP’ye sert eleştirilerde bulunan Özdemir, “Bugünkü Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyeti kuran parti değildir. Mevcut haliyle CHP, Atatürk’ün de partisi değildir. Tam bağımsızlık anlayışından sapan CHP, bir yandan enternasyonel aidiyetini Atatürk’ün önünde görmeye koyulmuş, diğer yandan küresel tezgahların kullanmaya müsait aparatı haline gelmiştir.” ifadelerini kullandı.

MHP’li İsmail Özdemir’in açıklaması şöyle;

Bugünkü Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyeti kuran parti değildir. Mevcut haliyle CHP, Atatürk’ün de partisi değildir. Tam bağımsızlık anlayışından sapan CHP, bir yandan enternasyonel aidiyetini Atatürk’ün önünde görmeye koyulmuş, diğer yandan küresel tezgahların kullanmaya müsait aparatı haline gelmiştir. Menfaatlerin, hiziplerin, çıkarcıların ve rüşvetle iltisaklıların odağı olmuş, kendi geleceğini Türk Milleti’nin iradesinde değil, yabancı başkentlerin insafında arayan .bir partinin ne kadar Türkiye’ye ait olduğu tartışmalıdır.

CHP’de değerler ve ilkeler namına bir şey kalmamıştır
CHP, Türkiye ve Türk Milleti’nin gerçeklerinden uzaklaşmıştır. Hatta kendi ülkesine, milli müktesebata ve milli ülkülere muhalif hale gelmiştir. Hukuki bir süreç işlerken, yüz kızartıcı iddialar karşısında tutarlı ve makul cevap veremeyenlerin Atatürk ve Cumhuriyet değerlerinin ardına saklanması beyhude bir uğraştır.

Kaynak: Türkgün