Dolar 34,2385
Euro 37,0141
Altın 3.023,62
BİST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 19°C

MHP’li Özdemir’den Eray Güçlüer tepkisi: Türkiye’ye oyun kuranlara çalışıyor

MHP’li Özdemir’den Eray Güçlüer tepkisi: Türkiye’ye oyun kuranlara çalışıyor
22/10/2024 20:31
A+
A-

MHP’li İsmail Özdemir, Eray Güçlüer’in Türkiye’ye hizmet etmek yerine, Türkiye üzerinde oyun kuran çevrelerin lehine çalıştığını söyledi. MHP’li Özdemir, “PKK hassasiyetiyle; ABD ve İsrail tezlerini savunduğu kadar Türkiye’nin herhangi bir milli duruş ve çıkarını benimsememiş olduğu da malum halini belli etmiştir” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından Eray Güçlüer’e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Özdemir, Güçlüer’in akademik disiplin ve milli çıkarlar noktasında yetersiz olduğunu vurguladı.

“OKUDUĞUNU ANLAMIYOR, İŞİTTİĞİNİ KAVRAYAMIYOR”
Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti:
“Haber Global’de konuşan Eray Güçlüer, okuduğunu anlamayan, işittiğini kavrayamayan haliyle kendi vasat tutumunu yansıtmak bir yana, akademik disiplin ve anlayıştan da ne derecede uzak bir kişilikte olduğunu gösteriyor.”

TÜRKİYE’YE HİZMET ETMİYOR
Özdemir, Güçlüer’in Türkiye’nin çıkarlarına hizmet etmediğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bu şahsın yorum ve çalışmalarına bakarak, kendisinin Türkiye’ye hizmeti değil, aksine Türkiye üzerinde oyun kuran çevrelerin lehine çalışmayı esas aldığı anlaşılıyor. Aynı ismin PKK hassasiyetiyle; ABD ve İsrail tezlerini savunduğu kadar Türkiye’nin herhangi bir milli duruş ve çıkarını benimsememiş olduğu da malum halini belli etmiştir.”

“SİNSİ ÇABALARI GÜN YÜZÜNE ÇIKTI”
Eray Güçlüer’in Türkiye’nin bölünmesi projesine yorumlarıyla sağladığı sinsi çabaların gün yüzüne çıktığını belirten MHP’li Özdemir, Özdemir, açıklamasını şu sorularla tamamladı:

‘BU ŞAHSI KİM YETİŞTİRDİ, KİMLER KULLANIYOR?’
“Bu şahsı kim yetiştirmiş, kimler kullanmakta ve Türkiye’de ekrana çıkma imkanını özellikle sağlamaktadır? MHP olarak bu konunun özellikle takipçisi olacağız.”

 

 

 

KAYNAK: Türkgün

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.