Dolar 34,2385
Euro 37,0141
Altın 3.023,62
BİST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 19°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi fırsat penceresi kişisel hesaplara kurban edilmemeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi fırsat penceresi kişisel hesaplara kurban edilmemeli
22/10/2024 16:10
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın açtığı fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini vurguladı ve terörsüz bir Türkiye inşa etmek istediklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, terörün olmadığı bir Türkiye inşa etmek istediklerini vurguladı.

Cumhur İttifakı’ndan Terörsüz Türkiye İçin Çağrı
“Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz.” diyen Erdoğan, “İç cephemizi kuvvetlendirmeye çalışıyoruz. 85 milyona gelin, bir olalım, iri olalım, diri olalım diyoruz.” şeklinde konuştu.

FETÖ Elebaşı Gülen’in Ölümü
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüne ilişkin ilk yorumunu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: “Milletin çocuklarını hizmet diyerek, himmet diyerek mankurtlaştıranların sonu, tarihteki diğer insan kılıklı iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur. Rabbimiz, bu ülkeye ve bu millete yaptığı kötülüklerin hesabını bu hainlerden tek tek soracaktır.”

Erdoğan, FETÖ’yle mücadelenin, teröristbaşı Gülen’in ölümü sonrasında da kararlılıkla süreceğini belirterek, “Devletimizin tüm kurumlarının nefesi FETÖ’cü sırtlan sürüsünün ensesinde muhakkak olacaktır.” dedi.

Yenidoğan Çetesi Soruşturması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki yenidoğan çetesi soruşturmasına da değindi. Erdoğan, “Masum bebeklerin hayatıyla oynayan bu canilerin bir daha gün yüzü görmemesi için Cumhurbaşkanı olarak ben de konunun bizzat takipçisi olmaya devam edeceğim.” dedi.

Erdoğan ayrıca, “Bir avuç haysiyetsiz sebebiyle 1,5 milyon insanımızın çalıştığı sağlık ordumuzu kimse töhmet altında bırakamaz.” ifadeleriyle sağlık personelinin zan altında bırakılmaması gerektiğini belirtti.

Terörsüz Bir Türkiye Hedefi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin terörden tamamen arındırılması gerektiğini vurguladı ve “Siyaset kurumu, Meclis, sivil toplum, basın, akademi ve topyekûn millet olarak hep beraber terörün olmadığı bir Türkiye’yi inşa edelim istiyoruz.” dedi.

#Türkiye’
#terör
#recep tayyip erdoğan

 

KAYNAK: Türkgün

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.