Dolar 34,1956
Euro 37,4951
Altın 2.885,82
BİST 8.964,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Az Bulutlu
İstanbul
26°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 20°C

MHP’li Büyükataman: Ümit Özdağ’ın iddiaları deli saçması

MHP’li Büyükataman: Ümit Özdağ’ın iddiaları deli saçması
10/10/2024 14:37
A+
A-

MHP’li Büyükataman: Ümit Özdağ’ın iddiaları deli saçması

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ümit Özdağ’ın iddialarını “deli saçması” olarak tanımladı ve “Genel Başkanımızın uzattığı el, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine uzatılmıştır.” dedi.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabı üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alan Ümit Özdağ’a tepki gösterdi. MHP’li Büyükataman, Ümit Özdağ’ın mesnetsiz iddiaların sahibinin her söylediğini neden doğru kabul ettiğini ve iddia sahibine neden güven beslediğini açıklamak zorunda olduğunu söyledi.
MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman

“Kandil’in Desteklediği Adayla Gizli Protokol”

Ümit Özdağ’ın Kandil’in desteklediği Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolün açıklamasını hala yapamadığını hatırlatan MHP’li Büyükataman, Özdağ’ın, “ne idiği belirsiz şahısların deli saçması iddialarını” referans alarak Bahçeli’yi hedef aldığını söyledi.

“Bahçeli, Milli Birliği Önceliyor”

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin birlik ve beraberliğine uzattığı eli vurgulayan Büyükataman, Bahçeli’nin milli birliği önceleyen bir adım attığını belirtti.

“Samimiyetsizlik”

Büyükataman, kaynağı ve amacı belirsiz iddiaları doğru kabul ederek MHP’yi ve Bahçeli’yi hedef almanın “en hafif tabirle samimiyetsizlik” olduğunu ifade etti.

“Özdağ İddialarını Açıklamak Zorunda”

İsmet Büyükataman, Ümit Özdağ’ın, mesnetsiz iddiaları kabul ettiği şahsa neden bu kadar güven duyduğunu ve bu iddiaları neden doğru kabul ettiğini açıklamak zorunda olduğunu söyledi.
MHP’li Büyükataman açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Kandil’in desteklediği Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolün açıklamasını hala net olarak yapamayan Ümit Özdağ şimdi de ne idiği belirsiz bir takım şahısların deli saçması iddialarını referans kabul ederek Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef almıştır.
Genel Başkanımızın uzattığı el, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine uzatılmıştır.
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Türkiye’yi bekleyen küresel ve bölgesel tehditler karşısında iç cepheyi sağlamlaştıran, milli birliği önceleyen bir el uzatmıştır.
Kaynağı ve amacı belirsiz bir takım iddiaları doğru kabul ederek Partimizi ve Genel Başkanımızı hedef almak en hafif tabirle samimiyetsizliktir.
Ümit Özdağ,  öncelikle mesnetsiz iddialarını doğru kabul ettiği şahsa karşı niçin bu kadar güven duygusu beslediğini ve her söylediğini neden doğru kabul ettiğini açıklamak zorundadır.”

 

KAYNAK: Türkgün/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.