Dolar 34,1496
Euro 37,7959
Altın 2.901,98
BİST 9.036,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Açık
İstanbul
27°C
Açık
Cum 30°C
Cts 27°C
Paz 21°C
Pts 23°C

MHP’ye Edirne’de dev katılım

MHP’ye Edirne’de dev katılım
03/10/2024 10:20
A+
A-

MHP Edirne’de toplu üye katılımı ve ülkücü şehitler için düzenlenen programa MYK üyeleri katıldı, Kur’an tilaveti ve gösteriler gerçekleşti. İl Başkanı yeni üyelere teşekkür etti. Rozet töreni ve konuşmaların ardından katılımcı sayısı 643’e ulaştı.

Toplu Üye Katılım ve Ülkücü Şehitler için okutulan Kur’an tilaveti programına MYK Üyesi Sn. İlker Yücel, MYK Üyesi Sn. Yavuz Tellioglu ve MYK Üyesi Sn. Murat Kotra katıldı. İl merkezinde, Armoni Düğün Salonu’nda gerçekleşen program İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Ülkücü şehitler için okutulan Kur’an tilavetinin ardından yağlı güreş pehlivanlarının gösteri güreşi ve ok atışı gösterisi yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Tokluoğlu, yeni üyelere ayrı ayrı teşekkür etti. Tokluoğlu, “Parti üyeliği değil, ailemizin bireyi, dava arkadaşımız oldunuz. Hepimizin başka partilerde tanıdığı vardır, olacaktır. Yalnız bunu herkes bilsin; bizim başka bir partide ülküdaşımız yoktur, olamaz. Türk milliyetçilerinin ve ülkücülerin partisi Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sn. Devlet Bahçeli’dir,” dedi.

Konuşmalar, MYK Üyesi Sn. Yavuz Tellioglu’nun, MYK Üyesi Sn. İlker Yücel’in  ve MYK Üyesi Sn. Murat Kotra’nın konuşmalarının ardından rozet töreni ile devam etti. Kapanış ve teşekkür konuşmasını yapan MYK Üyesi Sn. Yavuz Tellioglu, “An itibarıyla öğrendiğim yeni üye olan dava arkadaşlarımızın sayısı 643’tür. Yeni üyelere, İl Başkanına ve teşkilatlara teşekkür ederim,” şeklinde konuştu.

KAYNAK: Türkgün

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.