Dolar 34,1985
Euro 37,8133
Altın 2.917,11
BİST 9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 27°C
Cum 29°C
Cts 27°C
Paz 21°C

MHP’li Özdemir: MHP, Türkiye sevdasıyla kararlılıkla yoluna devam ediyor

MHP’li Özdemir: MHP, Türkiye sevdasıyla kararlılıkla yoluna devam ediyor
02/10/2024 17:04
A+
A-

MHP’li Özdemir: MHP, Türkiye sevdasıyla kararlılıkla yoluna devam ediyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP’nin Türkiye sevdasıyla kararlılıkla yoluna devam ettiğini ve MHP’nin varlığının Türkiye’nin güvencesi olduğunu belirterek “Bizim temel ilkemiz her zaman “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ben” veczi ile anlamını bulur” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, MHP’nin siyaset anlayışı ve parti duruşuna dair önemli ifadelerde bulundu.

“MHP, Dava Sorumluluğu ve Türkiye SevdasıYLA Mücadele Eder”

Özdemir, MHP’nin dönemsel hassasiyetlerden çok daha öte bir yapıda hareket ettiğini belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi, siyasetten daha ziyade bir dava sorumluluğu ve Türkiye sevdası ile mücadele eden, binlerce yıllık birikimle ve Türk İslam anlayışının savunucusu olarak kararlılıkla yoluna devam eden bir teşkilattır” dedi. Bu duruşun, MHP’yi diğer siyasi partilerden ayıran temel özellik olduğuna işaret etti.

“Batı Merkezli Siyasi Tanımlar Bizi Açıklayamaz”

MHP’li Özdemir, MHP’nin temel ilkesini de vurgulayarak, “Bizim temel ilkemiz her zaman ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ben’ veczi ile anlamını bulur. Hiçbir siyaset teorisi ve bilhassa batı merkezli siyasi tanımlar bizi bu yüzden açıklayamaz, anlayamaz, anlatamaz” ifadelerini kullandı.

“Türk Milleti, Duruşumuzun Anlamını Çok İyi Bilir”

Özdemir, MHP’nin duruşunun Türk Milleti tarafından anlaşıldığını ifade ederek, “Türk Milleti ise duruş, hassasiyet, irade ve kararlılığımızın ne anlama geldiğini çok iyi bilir” dedi. Bu durumun MHP’yi eleştiren çevrelerin anlamakta zorlandığı bir konu olduğunu belirtti.

“MHP’nin Varlığı Türk Milleti Hasımlarının Korkusudur”

MHP’nin varlığının her zaman Türkiye karşıtı olanların korkusu ve Türkiye’den yana olanların güvencesi olduğunu ifade eden Özdemir, “MHP’nin varlığı her zaman Türk Milleti hasımlarının korkusu, safı Türkiye’den yana olanların ise güvencesidir” dedi. Ayrıca, partinin duruşunu medya ve sosyal medya üzerinden değerlendirenlerin bu gerçeği görmezden geldiğini vurguladı.
MHP’li Özdemir’in açıklaması şu şekilde;
“Milliyetçi Hareket Partisi, dönemsel bir hassasiyetin çok daha ötesinde hareket eden, siyasetten daha ziyade bir dava sorumluluğu ve Türkiye sevdası ile mücadele eden, binlerce yıllık birikimle ve Türk İslam anlayışının savunucusu olarak kararlılıkla yoluna devam eden bir teşkilattır.
Bizim temel ilkemiz her zaman “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ben” veczi ile anlamını bulur. Hiçbir siyaset teorisi ve bilhassa batı merkezli siyasi tanımlar bizi bu yüzden açıklayamaz, anlayamaz, anlatamaz.
Türk Milleti ise duruş, hassasiyet, irade ve kararlılığımızın ne anlama geldiğini çok iyi bilir.
MHP’nin varlığı her zaman Türk Milleti hasımlarının korkusu, safı Türkiye’den yana olanların ise güvencesidir.
Müzmin MHP karşıtlığı ile medya ve sosyal medyadan partimizin duruşunu aklınca değerlendirmeye kalkanların da işlerine gelmeyen husus budur.”

 

 

KAYNAK: Türkgün

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.