Dolar 34,1687
Euro 38,1637
Altın 2.911,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

MHP’li Osmanağaoğlu: İzmir’in sorunlarını TBMM’ye taşıyacağız

MHP’li Osmanağaoğlu: İzmir’in sorunlarını TBMM’ye taşıyacağız
26/09/2024 16:10
A+
A-

MHP’li Tamer Osmanağaoğlu, İzmir’de düzenlenen “Millet Vekiliyle Buluşuyor” programında 30 ilçedeki sorunları kamu kurumlarına ilettiklerini ve TBMM’de gündeme taşıyacaklarını açıkladı.
MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu İzmir Marriott Otelde düzenlediği basın toplantısında İzmir’in 30 ilçesinde gerçekleştirdiği “Millet Vekiliyle Buluşuyor” programına ilişkin “TBMM’nin çalışmalarına ara vermesinin hemen ardından gerçekleştirmeye başladığımız “Millet- Vekiliyle Buluşuyor” çalışmalarımız kapsamında 30 ilçemizde, Muhtarlarımızla, STK Temsilcilerimizle, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu çalışmalarımızda edindiğimiz izlenimler neticesinde 45 Kamu Kurumuna 253 konu hakkında vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini içeren yazı yazdık” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında programın esas amacının vatandaşların beklentilerini ve İzmir’in sorunlarını ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına götürerek, takibini yaparak var olan ihtiyacın giderilmesi olduğunu söyleyen Osmanağaoğlu; “Elbette amacımız vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, çözüm için çaba sarf etmek. Ama bir diğer maksadımız ise söz konusu sorunların muhataplarını bu sorunlardan haberdar etmek ve çözüm önerilerimizi de paylaşmak.” dedi.

Son 1 aydır gerçekleştirdiği çalışmalarda 500’ün üzerinde Muhtar, STK, Kamu Kurum ve Kuruluşu temsilcisiyle bir araya gelindiğini söyleyen Tamer Osmanağaoğlu; “500’ün üzerinde muhtarımızla bir araya geldik. STK Temsilcilerimizle, Oda Temsilcilerimizle, Birlik Başkanlarımız ve Yönetimleriyle istişarelerde bulunduk. 45 Kamu Kurumuna 253 konu hakkında yazı yazdık. Talepleri ilettik. Takibine başladık. Bu çalışmalarımızda MHP İzmir İl Teşkilatımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz de hazır bulundu. Dolayısıyla vatandaşlarımızın dertlerine çözüm üretecek olan tüm paydaşların bir araya geldiği çok verimli toplantılar gerçekleştirdik. Ve bundan sonra ilgililere ilettiğimiz bu sorunların çözümü için takipte bulunacağız.” ifadelerini kullandı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÖREVİNİ YERİNE GETİRMİYOR
Çalışmalarında yerel yönetimleri ilgilendiren, özellikle İzmir Büyükşehir Belediyesinin görev ve sorumluluk alanına giren birçok sorunun olduğuna ve bu sorunların artık çözülmesi için vatandaşların sabrının kalmadığına da dikkat çeken Osmanağaoğlu; “Çalışmalarda İzmir Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk sahasına giren birçok sorunun yıllardır çözüm beklese de çözülmediğine şahitlik ettik. Vatandaşlarımız artık bu kabiliyetsizliğin ceremesini çekmek mecburiyetinde olmadıklarını yüksek sesle dile getiriyor. Sadece şehir merkezleri değil kırsalda da Büyükşehir Belediyesine karşı ciddi bir tepki bulunuyor. Bu sorunlarla ilgili notlarımızı da aldık. Çünkü gerçekleştirdiğimiz bu programlar Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” ilkesinin bir uzantısıdır. Dolayısıyla amacımız söz dalaşı yaratmak değil, vatandaşımızın sorunlarını çözmek” dedi.

SORUNLARI TBMM KÜRSÜSÜNDEN DE DİLE GETİRECEĞİM
Osmanağaoğlu basın toplantısında şunları söyledi:

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman birinci önceliğimiz ülkemiz ve milletimiz oldu. Dolayısıyla “millet olmazsa, memleket kalmazsa neyin siyasetini yapacağımızı” her zaman sorgulayan ve buna göre adım atan bir siyasi usul ve üslupla hareket ettik. Ne mutlu ki bu anlayışımızın olumlu dönüşlerini de alanda vatandaşlarımızdan görüyoruz. Bizim için en büyük kıvanç ise vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesine sunduğumuz katkı oluyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarına başlayacağı 1 Ekim tarihinden itibaren her bir mahallemizden bizlere ulaştırılan, her bir ilçemizde malumumuz olan sorunları TBMM kürsüsünden de gündeme getirmeye devam edeceğim.

Bu vesileyle bu programların gerçekleşmesinde emeği geçen İl Teşkilatımıza, İlçe Başkanlıklarımıza, KAÇEP Başkanlarımıza ve her bir ülküdaşıma şükranlarımı sunuyorum. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi; “Biz muazzam bir fikre dayanan, varlığını Türk varlığına adayan, gücünü ve ülkülerini Türk milletinden alan Milliyetçi Hareket Partisi’yiz.” Bu sebeple de “Seçimden seçime değil her zaman” milletimizin arasında olacak, kederde de sevinçte de milletimizle omuz omuza olmaya devam edeceğiz.

KAYNAK: Türkgün /

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.