Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Sıcak hava balonu otomobile çarptı! MHP’li Kılıç’tan açıklama

Sıcak hava balonu otomobile çarptı! MHP’li Kılıç’tan açıklama
21/09/2024 19:43
A+
A-


Nevşehir’de sıcak hava balonunun park halindeki otomobile çarpması sonucu kaza meydana geldi. MHP’li Filiz Kılıç, sosyal medyada yer alan “balon kazası” haberlerine açıklık getirdi.

Nevşehir’in Göreme beldesindeki Aşk Vadisi’nde bir sürücünün aracını sıcak hava balonlarının iniş alanına park etmesi sonucu kazaya neden olduğu bildirildi. Manzarayı izlemek için otopark yerine balon iniş alanına park eden araç, inişte olan bir sıcak hava balonuyla çarpıştı.

BALON OTOMOBİLE ÇARPTI
Rüzgarın etkisiyle yeniden havalanan balon, park halindeki otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil balona takılarak kısa süre havalandıktan sonra yere düştü. Olayda can kaybı ya da ciddi bir yaralanma olmadığı açıklandı.


MHP’Lİ KILIÇ’TAN AÇIKLAMA
MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, sosyal medyada “Balon Kazası” olarak servis edilen haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Kılıç, olayın Göreme’de Aşk Vadisi’nde gerçekleştiğini belirterek, sıcak hava balonunun iniş alanına park eden bir aracın kazaya neden olduğunu söyledi.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?
Olayda, bir sürücünün manzarayı izlemek için aracını otopark yerine sıcak hava balonlarının iniş yaptığı alana park ettiği belirtildi. Bu sırada inişte olan balon, rüzgarın etkisiyle yeniden havalanarak park halindeki araca çarptı. Kılıç, kazada can kaybı olmadığını vurguladı.

Güvenlik Önlemleri Alınacak
Kılıç, bu tür olayların tekrarlanmaması için Göreme Belediyesi ve Emniyet güçleriyle işbirliği yapacaklarını ve balon iniş alanlarına araç park edilmemesi yönünde düzenlemeler getireceklerini belirtti: “Yetkili birimler ile görüşüp bu şekilde olayın bir daha yaşanmaması için Emniyet güçlerimiz ve Göreme Belediyemiz ile birlikte manzara izlemek için balon iniş alanına park eden araçlar ile ilgili düzenleme getireceğimizi buradan duyuruyorum.”

KAYNAK: Türkgün /

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.