Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C

Bakan Yerlikaya’nın acı günü

Bakan Yerlikaya’nın acı günü
20/09/2024 21:11
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın amcası Mehmet Yerlikaya (86) vefat etti. Bakan Yerlikaya, İstanbul’daki programı nedeniyle cenaze namazına yetişemedi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise cenazeye katıldı. Mehmet Yerlikaya, Mürşit Pınar Camii’nde toprağa verildi. Bakanlar, taziyeleri kabul etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın amcası AK Parti Konya eski milletvekili İlhan Yerlikaya’nın babası Mehmet Yerlikaya (86), vefat etti. Cenaze namazına, programı nedeniyle Konya’da bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katılırken, Bakan Yerlikaya da İstanbul’daki programı nedeniyle defin işlemlerine yetişebildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın amcası AK Parti Konya eski milletvekili ve RTÜK eski Başkanı İlhan Yerlikaya’nın babası Mehmet Yerlikaya, sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. Mehmet Yerlikaya’nın cenazesi, ikindi namazının ardından Selçuklu ilçesi Mürşit Pınar Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Musalla Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze namazına programı nedeniyle Konya’da bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kent protokolü üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Bakan Yerlikaya da Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına 7204 yeni aracın hizmete alım töreni nedeniyle defin işlemlerine yetişebildi. Bakan Yerlikaya, daha sonra taziyeleri kabul etti.

 

KAYNAK: Türkgün / Anadolu Ajansı-AA / İhlas Haber Ajansı / Demirören Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.