Dolar 34,0756
Euro 38,0651
Altın 2.834,29
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Andhoy Türkmenevi Talebe Yurdu’ndan Devlet Bahçeli’ye teşekkür

Andhoy Türkmenevi Talebe Yurdu’ndan Devlet Bahçeli’ye teşekkür
17/09/2024 14:21
A+
A-

Andhoy Türkmenevi Talebe Yurdu’ndan Devlet Bahçeli’ye teşekkür

Afganistan’ın Andhoy şehrinde bulunan Andhoy Türkmenevi Talebe Yurdu öğrencileri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkürlerini iletmek amacıyla bir video hazırlayarak gönderdi. Öğrenciler, Bahçeli’ye verdikleri destekten dolayı minnettarlıklarını ifade ettiler. Bu hareket, Türk siyasetçinin yurt dışında da takdir ve sevgiyle karşılandığının bir göstergesi oldu.

Afganistan’ın Andhoy şehrinde faaliyetlerini sürdüren Andhoy Türkmenevi Talebe Yurdu öğrencileri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür videosu gönderdi.

Devlet Bahçeli’nin Himayelerinde Faaliyetlerini Sürdürüyor

Andhoy Türkmenevi Talebe Yurdu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin himayelerinde eğitim ve öğretime devam ediyor. Yurt, Türk öğrencilerin barınma ve eğitim ihtiyaçlarını karşılıyor.

Öğrencilerden Devlet Bahçeli’ye Minnettarlık

Andhoy Türkmenevi Talebe Yurdu öğrencileri, kendilerine sağlanan imkanlar ve desteklerden dolayı MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkürlerini iletti. Öğrenciler, Bahçeli’nin desteğiyle daha iyi bir eğitim hayatı sürdürebilecekler.

 

KAYNAK: Türkgün

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.