Dolar 34,2822
Euro 37,2128
Altın 2.980,73
BİST 9.052,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C
data-full-width-responsive="true"
data-full-width-responsive="true"

50. yılda 50 gemiyle geçit töreni… MSB’den Kıbrıs mesajı: “Bir gece ansızın gelebilirim”

50. yılda 50 gemiyle geçit töreni… MSB’den Kıbrıs mesajı: “Bir gece ansızın gelebilirim”
19/07/2024 15:16
A+
A-

50. yılda 50 gemiyle geçit töreni… MSB’den Kıbrıs mesajı: “Bir gece ansızın gelebilirim”

MSB, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50’nci yılına özel anlamlı bir mesaj yayımlayarak, 50 gemiyle gerçekleşecek büyük geçit törenine tüm Kıbrıslı kardeşleri davet etti.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya platformu X üzerinden paylaştığı bir video ile Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50’nci yılına dair anlamlı bir mesaj yayımladı.

KAHRAMAN ŞEHİT VE GAZİLERE MİNNET

MSB’nin açıklamasında, “Bu kadar yürekten çağırma beni, Bir gece ansızın gelebilirim…” ifadeleri dikkat çekti. Bakanlık, Kıbrıs’taki Türk soydaşların yaşadığı zulme son veren kahraman ordunun şehit ve gazilerini rahmet, minnet ve saygıyla andığını belirtti.

50’NCİ YIL GEÇİT TÖRENİ

Bakanlık, açıklamasının devamında, “Mutlu Barış Harekâtı’nın 50’nci yılında, Kıbrıs’taki Türk soydaşlarımızın yaşadığı zulme son veren kahraman ordumuzun kahraman şehit ve gazilerini rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Yarın 50 gemiyle gerçekleşecek geçit törenine tüm Kıbrıslı kardeşlerimizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

TÖRENE DAVET

MSB, 50 gemi ile gerçekleştirilecek geçit törenine tüm Kıbrıslı kardeşleri davet ederek, Barış Harekâtı’nın 50’nci yılında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 

 

 

KAYNAK: Türkgün/