Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Seçil Erzan ve Dilan Polat koğuş arkadaşı oldu

Seçil Erzan ve Dilan Polat koğuş arkadaşı oldu
24/06/2024 14:00
A+
A-

Seçil Erzan ve Dilan Polat koğuş arkadaşı oldu

Futbol dünyasını dolandırmakla suçlanan eski banka müdürü Seçil Erzan ve kara para aklama soruşturmasında tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, dilekçeleri üzerine Silivri Cezaevi’nde aynı koğuşa alındı.

Futbol dünyasının ünlü isimlerini milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski banka müdürü Seçil Erzan ile kara para aklama soruşturmasında tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, cezaevi yönetimine verdikleri dilekçeyle aynı koğuşta kalma taleplerini ilettiler. Talep olumlu sonuçlandı ve iki isim aynı koğuşu paylaşmaya başladı.

SEÇİL ERZAN’IN TUTUKLULUK SÜRECİ

İstanbul’da bir bankanın eski şube müdürü olan Seçil Erzan, futbol dünyasının ünlü isimlerinin de aralarında bulunduğu 29 kişiyi, hayali özel fon yaratarak dolandırdığı iddiasıyla bir yılı aşkın süredir Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunuyor. Daha önce sosyal medya fenomenleri Candan kardeşlerle aynı koğuşta kalan Erzan, Nihal Candan’ın tahliyesinin ardından Bahar Candan ile yaşadığı tartışma nedeniyle tek kişilik koğuşa alınmıştı.

DİLAN POLAT’IN TUTUKLANMA SÜRECİ

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ise, kara para aklama ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçlamalarıyla 5 Kasım 2023’te tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi. Tutukluluğu sırasında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören Polat, annesini ve anneannesini öldüren Rabia Çataklı ile aynı koğuşta kalmasının ardından büyük korku yaşamış, bu nedenle cezaevi yönetimine dilekçe vererek kız kardeşi Sıla Doğu ile aynı koğuşa geçmişti. Ancak Sıla Doğu’nun tahliyesi sonrası Polat, koğuşunda yalnız kalmıştı.

DİLEKÇE VE CEZAEVİ YÖNETİMİNİN KARARI

Seçil Erzan’ın Bahar Candan’dan ayrılması ve Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu’nun tahliyesi sonrasında koğuşlarında yalnız kalan iki isim, cezaevi yönetimine aynı koğuşta kalma talebinde bulundular. Cezaevi yönetimi bu talebi olumlu değerlendirerek, Seçil Erzan ve Dilan Polat’ı aynı koğuşa aldı.

 

 

 

KAYNAK: Türkgün/