Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Türkiye Gürcistan maçının ilk 11’leri açıklandı!

Türkiye Gürcistan maçının ilk 11’leri açıklandı!
18/06/2024 18:39
A+
A-

Türkiye Gürcistan maçının ilk 11’leri açıklandı!

A Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ilk maçına Gürcistan karşısında çıkıyor. Bu akşam yayınlanacak olan maçta Türkiye ve Gürcistan’ın ilk 11’leri belli oldu.

Dev mücadelenin ilk 11’leri belli oldu. Ay-yıldızlı temsilcimiz, F Grubu’nda Gürcistan ile karşı karşıya geliyor. Montella yönetiminde 9’uncu sınavını verecek olan Türkiye, Avrupa Şampiyonası elemelerinde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmişti. Türkiye – Gürcistan karşılaşmasını  A Milli Takım, Gürcistan karşılaşmasının ardından Portekiz ve Çekya ile karşı karşıya gelecek.

TÜRKİYE- GÜRCİSTAN İLK 11’LERİ

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Samet, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Kaan, Orkun, Arda, Kenan, Barış Alper.
Gürcistan: Mamardashvili; Kverkvelia, Kashia, Dvali; Kakabadze, Tsitaishvili, Kochorashvili, Mekbavishvili, Chakvetadze; Kvaratskhelia, Mikautadze.

EN ÇOK GOL ATAN TAKIM

Turnuva öncesinde ay yıldızlılar elemelerde D grubunda yer aldı. Hırvatistan ve Galler gibi önemli ülkelerin bulunmasına rağmen grupta sadece bir kez yenildi ve 8 karşılaşmada 17 puan toplayıp lider olarak Almanya biletini kaptı. Milliler grubu en çok gol atan takım olarak tamamlamayı da başardı. Tek yenilgisini ise evinde Hırvatistan’a karşı aldı.

 

 

KAYNAK: Türkgün/