Dolar 44,3598
Euro 51,4473
Altın 6.433,28
BİST 12.963,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Per 14°C
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 12°C

BOTAŞ’tan doğal gaz fiyatı açıklaması

BOTAŞ’tan doğal gaz fiyatı açıklaması
29/02/2024 22:56
A+
A-

BOTAŞ’tan doğal gaz fiyatı açıklaması

BORU Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ) tarafından, 1 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olan ‘Doğal Gaz Toptan Satış Fiyatlarında’ herhangi bir değişiklik yapılmadığı duyuruldu.

BOTAŞ tarafından ‘Doğal Gaz Toptan Satış Fiyatları’na ilişkin yapılan açıklamada, “Kuruluşumuzun doğal gaz toptan satış fiyatları; piyasa koşulları, ülkenin ekonomik koşulları, piyasa fiyat istikrarı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun tarifesi ile ilgili kararları ve maliyeti olan alım-işletme Giderlerindeki değişimin izlenmesi mümkün olan en makul düzeyde finansal olarak belirlenmekte ve yetenekleri sunulmaktadır.Bu yetenek, Kuruluşumuz tarafından 01 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olan ‘Doğal Gaz Toptan Satış Fiyatlarında’ herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğal gaz fiyatlarının sunulduğu” denildi.

 

 

 

KAYNAK: Türkgün/DHA