Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
17°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C
Per 27°C

Video haber: Mardin’de freni patlayan tır dehşet saçtı! Önce iki araca çarptı, sonra kıraathaneye daldı

Video haber: Mardin’de freni patlayan tır dehşet saçtı! Önce iki araca çarptı, sonra kıraathaneye daldı
20/08/2022 20:17
A+
A-

Mardin’in Derik ilçesi Üçyol mevkiinde freni patlayan tır dehşet saçtı. İlk önce iki araca çarpıp takla atan tır, daha sonra kıraathaneye daldı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda yaralı var.

Gaziantep’te 16 kişinin öldüğü kazanın ardından bir acı haber de Mardin’den geldi. Derik ilçesinde freni patlayan tır önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı. Olay yerinde kısa zaman büyük bir kalabalık toplanırken, arkadan gelen freni boşalan başka bir tır ise bu kalabalığın arasına daldı. Kameralara anbean yansıyan feci olayda, ortalık bir anda savaş alanına dönerken 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

 

Gaziantep’te 16 kişinin can verdiği, 21 kişinin de yaralandığı katliam gibi kazanın bir benzeri Mardin’in Derik ilçesinde meydana geldi.

 

2 ARACA ÇARPAN TIR TAKLA ATTI
İlçede akaryakıt istasyonu yakınında meydana gelen kazada freni boşalan tır önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı.

 

TOPLANAN KALABALIĞIN ARASINA BAŞKA BİR TIR DALDI
Kazazedelere yardım eden görevliler ile çevrede toplanan vatandaşlara de arkadan gelen başka bir TIR çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

Kaynak: Türkgün