Dolar 34,2572
Euro 37,5903
Altın 2.881,06
BİST 8.961,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Çok Bulutlu
İstanbul
25°C
Çok Bulutlu
Per 27°C
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 21°C

Mike Tyson: “Çok paran olduğunda yenilmez olduğuna inanıyorsun bu doğru değil”

Mike Tyson: “Çok paran olduğunda yenilmez olduğuna inanıyorsun bu doğru değil”
21/07/2022 20:47
A+
A-

Dünyaca ünlü efsane boksör Mike Tyson, verdiği demeçle çok konuşuldu. Tyson yaptığı açıklamada yakında öleceğini düşündüğünü söyledi. Tyson paranın mutluluk getirmediğini belirterek, “Para benim için önemli değil. İnsanlara her zaman söylüyorum. Paranın onları mutlu edeceğini düşünüyorlar. Bu yanlış. Çok paran olduğunda yenilmez olduğuna inanıyorsun bu doğru değil” dedi.

Mike Tyson, Hotboxin Podcast’e verdiği demeçte endişe verici ifadeler kullandı. The Sun’ın aktardığı habere göre, Mike Tyson yakın zaman öleceğini düşünüyor.

“Son kullanma tarihimin çok yakın”
Efsane boksör Mike Tyson, “Elbette hepimiz bir gün öleceğiz. Aynaya baktığımda yüzümde o küçük lekeleri görüyorum. ‘Vay canına. Bu, son kullanma tarihimin çok yakın olduğu anlamına geliyor, çok yakında’ diyorum.” ifadelerini kullandı.

“Para benim için önemli değil”
Tyson paranın mutluluk getirmediğini belirterek, “Para benim için önemli değil. İnsanlara her zaman söylüyorum. Paranın onları mutlu edeceğini düşünüyorlar. Bu yanlış. Çok paran olduğunda yenilmez olduğuna inanıyorsun bu doğru değil” dedi.

 

Kaynak: Türkgün