Dolar 44,5811
Euro 51,4630
Altın 6.704,43
BİST 12.936,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 17°C
Çar 15°C
Per 14°C

Araklı’da Altın rezervi bulundu

Araklı’da Altın rezervi bulundu
15/04/2021 22:52
A+
A-

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ilçede altın rezervi bulunduğunu ve yazın sondaj çalışmalarına başlanacağını açıkladı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ilçede altın bulunduğunun kesinleştiğini açıkladı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, açıklamalarda bulundu.

Çebi şunları dile getirdi:

Eski mimariyi değiştirmek istedik ve caddelerin üst yapısı ile alt yapısı ve yağmur suyu kanalıyla beraber kapsamlı çalışma yapıyoruz. Mahalle yollarımızda yüzde 50’sini beton asfalt şeklinde kapladık. Bazı yollarımızda eksiklikler var, ama ambulansımızın çıkamadığı bir yolumuz yok”

“AK Parti döneminde 60 dönümlük araziye sanayi sitesi yaptık, örnek gösterilebilecek bir yatırım oldu. Araklı ilçemizdeki tüm sanayi esnafını bir site içerisine topladık. Biz bir çok şey yaptık ama reklamını yapmadık. Gençlerimize iş bulma konusunda Araklı4da büyük projeye başlıyoruz. Büyük Organize Sanayi Bölgesine çalışıyoruz ve yerimiz hazır”

Altın bulunduğu kesinleşti
İlçede bulunan altın rezervi ile ilgili konuşan Başkan Çebi, “Araklı ilçemizde altın rezervi bulunduğu kesinleşti ve bu açıklandı. Yazın inşallah sondajlar yapılacak. Devletimize katkı olacak şekilde çalışmalara başlandı” dedi. (Sonnokta)

Türkgün