“İstanbul’da çöp dağları aynen benim belediyeyi devraldığım zamandaki gibi”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’: İstanbul’da çöp dağları aynen benim belediyeyi devraldığım zamandaki gibi…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;
Ermenistan’da yapılan darbe girişimi… Biz biliyorsunuz darbenin her türlüsüne karşıyız. Bir yönetim değişikliğine gidilecekse bunu da Ermenistan halkı yapar.
Neler yapmamız gerekiyor bunların kararlarını pazartesini günü Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde görüşülecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Askerin devreye girmek suretiyle adeta darbe çığırtkanlığına girmiş olması kabul edilebilir bir şey değildir.” diye konuştu.
Erdoğan, “Paşinyan’ı zaten halk kendisi alaşağı edecek konuma gelmiştir ama olay darbe olunca darbeye bakışımız bu noktada farklıdır.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eğer bir yönetim değişikliğine gidilecekse bu yönetim değişikliğini Ermenistan halkı yapar. Bunu da Ermenistan halkının tasarrufuna bırakmak lazım.” dedi.
Kanal İstanbul Projesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Her türlü adımı şu anda atmış bulunuyoruz. Ne bundan ana muhalefet anlar ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi anlar.” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul, şu anda ne hale geldiğini görüyorsunuz. Tedbirleri var mı? Yok. Attıkları bir adım var mı? Yok. Şimdi İstanbul’da çöp dağları aynen benim belediyeyi devraldığım zamandaki gibi yükselmeye başladı.” dedi.
Kaynak: Türkgün