Dolar 34,2749
Euro 37,6282
Altın 2.903,82
BİST 9.055,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 26°C
Cum 22°C
Cts 20°C

HASTANEDE HASIM DEHŞETI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

HASTANEDE HASIM DEHŞETI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
17/04/2013 15:43
A+
A-

Adana’da cezaevinden izinli olarak çıkan bir kişi, rahatsızlandığı için haastaneye getirilen mahkum hasmına kurşun yağdırdı. Zanlı, hasmının yanı sıra hastaneye tedaviye gelen iki kişiyi de yaralayıp kaçtı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesinde bulunan Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre 5 Ekim 2012 günü 35 yaşındaki Erkaaaan Karadağoğlu, Mustafa Karataş (27), Ahmet Denk (28), Nihat Baykara (32), Ahmet Yıldız (32), Cahit Ceylan (31) ve aynı yaştaki Celal Yeşilmen ile bardan çıkarken omuz atma yüzünden çıkan tartışmada öldürüldü.

Zanlılar yakalanarak cezaevine gönderildi. Bu arada öldürülen Karadağoğlu’nın başka suçlardan yarı açık cezaevinde yatan kardeşi Abdullah, 5 gün önce izin alarak cezaevinden izinli olarak çıktı.

Bugün sabah ise Erkan Karadağoğlu’nın öldürülmesine karıştığı ileri sürülen Ahmet Yıldız’ın kardeşi Devrim Yıldız (38) cezaevinde rahatsızlandığı için Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Bunu öğrenen Karadağoğlu, hastaneye gelerek tedavi olmak için hastane bahçesinde bulunan kafeteryada sıra beklerken hasmı Devrim Yıldız adlı mahkuma kurşun yağdırdıktan sonra kaçtı. Tabancadan çıkan kurşundan Devrim Yıldız ağır yaralanırken o an muayene olmak için sırada bekleyen Tayfun Kahraman (32) ve Kayacan Öncel de (27) yaralandı. Ağır yaralanan Yıldız, hemen hastanede tedavi altına alındı. Saldırıda vurulan iki vatandaş ise tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Zanlının bulunması için polis geniş çaplı çalışma başlattı.

E.H