Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

BAHÇELİ HAKKINDA FEZLEKE HAZIRLANDI, NEDEN?

BAHÇELİ HAKKINDA FEZLEKE HAZIRLANDI, NEDEN?
10/04/2013 17:32 | Son Güncellenme: 10/04/2013 20:23
A+
A-

AKP-PKK İlişkisine karşı dik duruş sergileyen ve milletimiz tarafından da bu duruşu desteklenen Devlet Bahçeli, AKP’nin gözünü fena korkuttu. Bahçeli hakkında hazırlanan fezleke, Adalet Bakanlığı tarafından TBMM’ye gönderildi.

MHP Lideri Bahçeli, yaptığı açıklamalarla AKP-PKK ilişkisinin gün yüzüne çıkmasını sağlamış ve bu AKP-PKK ortak projelerine karşı dimdik durmaktadır.

Bahçeli’nin bu duruşlu Türk milleti tarafından desteklense de Başbakan Erdoğan ve AKP’lilerin gözünü korkutmuş olmalı ki, Adalet Bakanlığı tarafından Bahçeli’nin dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında 2011 yılında yaptığı bir konuşma nedeniyle hazırlanan fezleke, Adalet Bakanlığı tarafından TBMM’ye gönderildi.

BAHÇELİ 8 MAYIS’TA NE DEMİŞTİ?
Bahçeli Zeytinburnu’ndaki mitinginde hükümeti Damat Ferit hükümetine benzeterek hainlikle suçlamıştı. Erdoğan’ı Damat Ferit’e benzeten Bahçeli o dönemki İmralı görüşmeleri iddialarına da değinerek “Siz değil misiniz, şerefinizi İmralı’ya, siyasi namusunuzu Okyanus ötesine ve haysiyetinizi Erbil’e teslim eden?” demişti.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, fezlekenin, TBMM Başkanlığı’na ulaştığını bildirdi.

CEVAP BEKLEYEN SORULAR

Merak ettiğimiz konu, PKK ile ilişkiler kuran, Bebek katili ile görüşen, Bebek katilinin taleplerini yerine getirmek için adımlar atan AKP hükümeti, Türk milletinin bölünmez bütünlüğünün tek savunucusu MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin dokunulmazlığını kaldırarak susturabileceğini mi düşünüyor?

Ayrıca bu fezlekenin hazırlanmasıyla ilgili olarak Bebek katili Öcalan’ın bir talebi olmuş mudur?

Bu fezlekenin zamanlaması tesadüf müdür?

Son olarak Başbakan Erdoğan hakkında hazırlanan ve TBMM’de bekleyen “Görevi ihmal, zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak, Suçu ve suçluyu övmek, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek” suçlamalarıyla ilgili fezlekeler ne zaman işleme konulacaktır?

FEZLEKESİ OLMAYAN TEK LİDERDİ

Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve pek çok milletvekilinin fezlekesi bulunurken Devlet Bahçeli hakkında fezleke olmayan tek liderdi.