Dolar 34,1308
Euro 37,9756
Altın 2.884,89
BİST 9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 29°C

Ahmet Baykan, MALTEPENİN BEYTÜL MALINA çöken iradeye dur diyeceğiz

Ahmet Baykan, MALTEPENİN BEYTÜL MALINA çöken iradeye dur diyeceğiz
24/03/2019 21:33 | Son Güncellenme: 24/03/2019 23:27
A+
A-

Ahmet Baykan, MALTEPENİN BEYTÜL MALINA çöken iradeye dur diyeceğiz

Cumhur ittifakı MHP Maltepe belediye başkan adayı Ahmet baykan Samsun ve sinoplularla kahvaltıda buluşdu.

Cumhur ittifakı MHP Maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan sabah iki kahvaltıyla başladı güne, ilkini Aydınoğlu tesislerinde Meclis üyesi adayı Salim Kılıç beyin organize ettiği kahvatıda Samsunlularla gerçekleştirdi. Samsunluların ardından Gülsuyun da oturan Sinoplularla düğün salonunda buluştu.

Ahmet Baykan’ın konuşmalarında satır başları,

Maltepe’den olmayanların son beş yılda Maltepeye bir hizmetde bulunduğundan bahsedebilirmiyiz. İtiraz eden varsa çıksın buyursun gelsin migrofonu kendisne vereceğim bize açıklasın ne hizmetlerde bulunduğunu açıklasın.

CHP eski belediye başkanı Sayın Mustafa Zengin bey geçtiğimiz gün açıklama yaptı. Okumadıyasanız okuyun oda itirazediyor Maltepe’nin bu haline. Yine CHP Maltepe belediyesi meclis başkanı sayın Ziya hayırlı oğlu istifa etti bizim yanımızda durdu, yine Maltepe belediyesi başkan yardımcısı Nesimi Yaşar bey belediyenin gidişinden rahatsız oldu bir duruş gösterdi istifa etti yanımızda durdu meclis üyemiz oldu. Yine İP’in Maltepe ilçe başkanı bir açıklama, deklarasyon yayınlayarak istifa etti ve Ahmet Baykan’ı destekleyeceğini söylerek istifa etti yanımızda durdu desteğini açıkladı. Kısaca diyorum ki, Cumhur ittifakı ile çıktığımız yolda CHP li yüreği Maltepe ve vatan için atan Maltepeliler temiz toplum temiz siyaset temiz yönetim şiarı ile CHP ilçe yönetimide istifa ederek Ankara yürüdü sözün özü Maltepe itiraz ediyor çarpık yönetime şaibeli malvarlıklarına bir duruş göstererek ve Maltepe’nin her siyasi fikrinden insanlarımız MALTEPELİ İTTİFAKINI oluşturarak bize destek veriyor. Burdan CANLARA da selam olsun Yunus ile Hacıbektaş veli yi ayırabilirmiyiz Hacıbektaş torunlarında bizi destekliyor. Bize güvenen liyakat, ehliyet adalet bekleyenlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Asla Partizanlık yapmayacağız. Tecrübesi ile ulaştırma bakanlığı yapmış başbakanlık yapmış yılların tecrübesi sayın Binali başkan ile birlikte Maltepe’yi ayağa kaldıracağız. Burdan Binalı başkana da bir selam yollayalım ve alkışlayalım lütfen. Biz Binali başkanımızdan söz aldık tüm dertlere derman olmak için Maltepe’yi ayağa kaldırmak için. Büyük şehirde Binali beye Maltepe’de bize vereceğiniz destekle Maltepe o eski Mahalle kültürüne geri dönecek inşallah. İmar sorununu yeniden gözden geçireceğiz. Biz her daim MAZLUMUN yanı da olacağız. Mlatepe YALANA TALANA son vermek istiyor. MALTEPENİN BEYTÜL MALINA çöken iradeye dur diyeceğiz. Maltepe ile ilğisi olmayanları yine meclis üyesi adayı yapmışlar. Maltepeli Maltepeye çöken zihniyete dur deyip EHLİNE emanet etmek istiyor Maltepeyi. Kıymetli Maltepeliler bize destek verin 1 NİSAN’da HEP BERABER MALTEPE MEYDANINDA HALAY ÇEKELİM.

Allaha emanet olun saygı sevgi hürmetle selamlıyorum hepinizi.