Dolar 34,1308
Euro 37,9756
Altın 2.884,89
BİST 9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 29°C

AHMET BAYKAN İDALTEPE 50. YIL PARKINDA 1000 KİŞİYE HİTAP ETTİ

AHMET BAYKAN İDALTEPE 50. YIL PARKINDA 1000 KİŞİYE HİTAP ETTİ
23/03/2019 21:42 | Son Güncellenme: 23/03/2019 21:56
A+
A-

AHMET BAYKAN İDALTEPE 50. YIL PARKINDA 1000 KİŞİYE HİTAP ETTİ

Cumhur ittifakı MHP Maltepe belediye başkan adayı Ahmet baykan İdaltepe 50. parkında yemekli yapılan açık hava toplansında yaklaşık bin kişiye hitap etti.

Cumhur ittifakı MHP Maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan’ın konuşmasında satır başları şu şekilde;

Baykan, Maltepe’ye emek vermiş bütün siyasi partilerin çok kıymetli siyasi temsilcileri ve İdaltepeliler hepinizi kalben hürmetle selamlıyorum.

Bugünkü toplantıyı tertip eden MHP kadınkolları başkanı Didem hanım, Ak parti kadınkolları başkanı Sevim hanım ve emeği geçen herkese, büyükşehir belediye başkanlığına teşekkür ediyorum. Muazzam bir birlikteliğe evsahipliği yapıyorsunuz muazzam bir ken kültürü oluşmuş burda Maltepe ittifakı merhaba merhaba. Çevre gönüllülerine ve bu ormanın yapılmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Benim Yavrumun oluşturduğu mutlu pati evleri projesi, arkadaşlarıyla oluşturduğu evler var görmenizi isterim.

Maltepelinin vergileri ile hizmet edeceğimizin sözünü veriyoruz.

Bugün itibari ile bir kuruşluk tasarufu olmadığı gibi yüz milyonlarca borcu olan bir belediyenin hizmet etme şansı yoktur. Ne söylüyorlarsa yalan söylüyorlar. Eski belediye başkanı Mustafa Zengin’in açıklamasını okumanızı tavsiye ederim.

Maltepe’yi Büyükşehir belediyemiz inşallah Binali Yıldırım bey ile ortak çalışmalarımızla Maltepeyi ihya edeceğiz. Biz Maltepeyi yönetmeye hazırız, mazimizle hazırız, ekibimiz ile hazırız. İstanbul için yola çıkan sayın Binali yıldırım ile birlikte büyük projelerimiz var. Birlikte yapacağız.

18 mahallenin farklı varklı problemleri var hepsini çözeceğiz. Otopar, yüzme havuzları, engelli evlatlarımız için çalışmalarımız var. Küçükyalı İdaltepe arasında su sporları gibi buna benzer bir çok projelerimiz var.Kültür projelerimiz var. Mutlaka imar konusunda deprem ile ilğili Binali başkanımızla çalışıyoruz çözmek için geliyoruz

Bu organizasyonda emeği geçen kim varsa hepsine tekraren teşekkür ediyoruz.

Bizim yürüşümüzde çok farklı siyasi fikirlerden onurlu duruş gösterip yanımızda duran bize güvenen canlara selam olsun.

İşçi çıkaracağız diye, dedi kodu çıkaranlara inanmayın biz emeğin emekçinin yanında olacağız. İstihdam oluşturacağız, üniversitelerle ortak çalışmalarımızla yapacağız bunları. Ben tek başıma değilim ekibimizle meclis üyesi arkadaşlarımızla başaracağız. Bizim Maltepe’nin dışında meclis üyesi arkadaşımız yok. Maltepeyi Maltepeliler yöenetecek. Bizim karşımızda olanların içinde Maltepeli olmayanlar var.

Maltepeli kendi evladına sahip çıkarken, proje insanlarına karşı çıkacaktır.

Hepinizi hürmetle selamlıyorum sağolun var olun. dedi.