Dolar 34,1308
Euro 37,9756
Altın 2.884,89
BİST 9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 29°C

AHMET BAYKAN: PROJE İNSANLARINA PROJE ADAMLARINA HAYIR!

AHMET BAYKAN: PROJE İNSANLARINA PROJE ADAMLARINA HAYIR!
23/03/2019 15:40
A+
A-

AHMET BAYKAN: PROJE İNSANLARINA PROJE ADAMLARINA HAYIR!

Cumhur ittifakı MHP Maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan Küçükyalı Adnan Kahveci parkı açıkhava kahvaltısında Küçükyalılarla buluştu.

Açıkhavada kahvaltı yapan Baykan Küçükyalılara kısa bir konuşma yaptı.

Baykan’ın konuşmasından kısa başlıklar.

Baykan, Çok kımetli Küçükyalılı hemşehrilerim, hiçbir siyasi ayırımcılık yapmadan gerçekten 44 yıllık geçmişin, birilikde yürüdüğümüz yine Maltepeli olan arkadaşlarımızın her türlü tecrübesi ile geçmişinde hizmet etmiş sizin tanıklığınızla Maltepe’ye ilişkin bu kutlu yürüyüşün bileşenleri hepinize hürmet ediyorum, muhabbetlerimi arz ediyorum.

Esnafımızda gençliğimizin de Maltepenin de asla ve katta böyle bir isteği olduğunu bilmelisiniz “temiz toplum temiz siyaset temiz yönetim” istiyor.

Burada çok farklı partilere oy vermiş olabilirsiniz ama bilinizki içimizde, birlikde yürüdüğümüz canların farklı farklı tercihleri olsa bile tek bir tercihi var. Maltepe’nin evladına Maltepe’nin evlatlarına Maltepeye hizmet edecek insanlarına omuz veriyor.

PROJE İNSANLARINA PROJE ADAMLARINA HAYIR DİYOR MALTEPE.

Tek tek saymaya gerek yok ama Maltepe’ye hizmet etmiş olan siyasi kimlikler var, geçmişte hizmet etmiş belediye başkanlarımız işte Mustafa Zengin beyin açıklaması, Bahytiyar Uyanık bey burada, sağ olsun Ziya Hayırlıoğlu burada, en son chp belediye meclis başkanıydı istifa etti ve bize destek verdi. Yine iyi parti ilçe başkanı Vedat Çakıroğlu bize omuz verdi. Nice kahramanlar var isim isim saymaya gerek yok tekrar tekrar söylüyorum, kesinlikle siyaset üstü bir biliktelik içinde MALTEPEYE AŞKLA Maltepeye hizmet üreteceğim. Ve yine büyük bir kıymet olan sadece Başbakanlık döneminde değil İstanbul’un ilk deniz ulaşımında çığır açan metrosu ile Türkiye’nin dört biyanına hizmet üreten Binali Yıldırım başkanımızla birlikte, söz aldık Maltepe’ye gerçekten büyük hizmetler alacağız. Buna inanın. Biz ayrıştırmayacağız Biz Maltepeyi kucaklayacağız Beytülmala sahip çıkacağız sizlerin de böyle bir kervanın içinde verdiğiniz omuzun kıymetini biliyoruz. Sokak sokak hane hane bir bütün oldu maltepeli Küçükyalı ayrı bir sevda Küçükyalı bir destanın eşinde küçükyalı ve 18 mahalle bir bütün oldu. İnşallah Allah nasip ederse Maltepeyi 1 Nisanda devraldığımız taktirde bu borç batağı içine sokan zihniyeti teşhir edeceğiz. Kalem kalem hesap sorup kalem kalem hesap vereceğiz ve sizlerde beş yılda bir denetlemenizi değil mutlaka emanet ettiğiniz komu yönetimini her gün her dakika denetlemenizi rica ediyoruz.

Şimdi Maltepeye sahip çıkma zamanı. Sizlerin ve Maltepe’nin en ucra köşesinde, hanesinde, esnafında iyi insanların gerçekten hakkaniyet adalet isteyenlerede bir alkış tutun. Onlarında umutlarını boşa çıkarmayacağız. Bir olduk beraber olduk inşallah Maltepe hizmet alacak. Ve biz ozaman çok yorulacağız ama Maltepeye hizmet etmenin mutluluğu bize yeter.

Maltepenin yürekli insanlarına bir alkış.

Bugünden itibatren kalan sayılı günlerimiz içinde halkayı büyütüyoruz, rehavet yok Maltepe kendi geleceğine sahip çıkacak bir devri kapatıp aydınlık yarınlarda kardeşce huzurlu yaşayacağız.

Allaha emanet olun sağolun varolun. dedi.