Dolar 34,1543
Euro 38,0347
Altın 2.887,96
BİST 9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 29°C

AHMET BAYKAN’DAN MESAJ BİZ ANADOLUDA BAŞ EĞMEDİK EĞMEYECEĞİZ

AHMET BAYKAN’DAN MESAJ BİZ ANADOLUDA BAŞ EĞMEDİK EĞMEYECEĞİZ
19/03/2019 01:40 | Son Güncellenme: 19/03/2019 12:51
A+
A-

AHMET BAYKAN’DAN MESAJ BİZ ANADOLUDA BAŞ EĞMEDİK EĞMEYECEĞİZ

Cumhur ittifakı MHP belediye başkan adayı Ahmet Baykan yoğun gün proğramının sonunda Çanakkale zaferinin 104. yılı münasebeti ile organizasyonunu Maltepe ülkü ocakları başkanı Aykut Doğan ve yönetimin yapmış olduğu kutlamada meşaleler ile karşılanan Ahmet baykan Günün anlamını anlatırken Çanakkale ruhunu bu milletin sinesinden asla ve kata sökülmez Anadoluda tarih boyunca baş eğmedik eğmeyeceğiz. Bugün siyasi konuşma yapmayacağım dedi.

Ahmet Baykan’ın sabah namazı ile başlayan Pazar proğramı şu şekilde,

18.03.2019 / PAZARTESİ BAŞIBÜYÜK VE GİRNE MAHALLESİ PROGRAMI

06.30 BAŞIBÜYÜK MERKEZ CAMİ CEMAATİ İLE BULUŞMA
BAŞIBÜYÜK MAH. CAMİALTI SK NO:25
——————————————————
07.30 BAŞIBÜYÜK CUMHUR İTTİFAKI İRTİBAT BÜROSU KAHVALTI
——————————————————
09.00 BAŞIBÜYÜK ESNAF ZİYARETİ/ SAĞLIK OCAĞI/
MUHTARLIK VE KURUM ZİYARETLERİ
——————————————————
13.00 GİRNE MAHALLESİ
YUSUF ZİYA ÜÇÜNCÜ CAMİİ ÖĞLEN NAMAZI
GİRNE MAHALLESİ KIRSAL SOKAK NO:22
——————————————————
13.30 GİRNE YUSUF ZİYA ÜÇÜNCÜ CAMİİ CEMAATİ İLE BULUŞMA
——————————————————
14.30 ÜNAL YAŞLI BAKIMEVİ ZİYARETİ
——————————————————
15.00 GİRNE/BAŞÖĞRETMEN CADDESİ ESNAF ZİYARETİ
——————————————————
16.00 GİRNE/DOĞUŞKENT CADDESİ ESNAF ZİYARETİ
——————————————————
19.30 ASIMIN NESLİ GENÇLİK EĞİTİM DERNEĞİ-
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 104.YILI
MALTEPE SGK EROL OLÇOK KAMPÜSÜ
BAĞLARBAŞI MAHALLESİ SANTRAL SOKAK NO:10

BUNLARA EK OLARAK SÜREYYA PAŞA MERHUMUN AİLE KABRİNİ, BAŞIBÜYÜK DE TOKİ İNŞAAT ALANINI ZİYARET ETTİ.

Ahmet Baykan Başıbüyük esnafını ziyaret ederken CHP seçim irtibat bİrosunu ziyaret de bulunup sohbet etti.

Ahmet Baykan güne Başıbüyük mahallesinde Merkez camisinde 06,30 da sabah namazı ile başladı. 07,30 da Başıbüyük seçim irtibat birosunda kahvaltıyı cemaatle birlikte yapana Ahmet Baykan bir süre cemaat ile sohbet etti. Bügün 18 Mart Ejdadımızın vatan için tarih yazdığı gün. Aslında bugünde Maltepeli siyasi kimliği ne olursa olsun topyekün kötü gidişe itiraz edip Maltepe’nin adayı olarak benimsenen Ahmet Baykan ve ekibine yönelmiş ve güven duymaktadır. Bugün ülkenin geldiği durum ortada ancak Türk milleti milli bir de karar kıldı cumhur ittifakını destekleyerek ülkenin bekası için Çanakkale ruhunda birleşip liderlerimiz ile birlikte ülkeyi ayağa kaldırdı. Kuşatılmış devletler arasında lider ülke Türkiyedir. Bir müslümana itiraf yakışmaz. Biz yalan söylemiyoruz iftira hiç atmıyoruz. İtiraz eden varsa uzatayım mikrofonu, haksılık yapıyprsun desin bizde gerken açıklayın, bizde haklısınız diyelim.1994-2004 arası bizde belediye yönettik biz giderken kasada 8,5 tirilyom para bıraktık borçsuz bir Maltepe bıraktık…. son beş yıl da neler oldu gökdelenler dikildi partizanlık hatsaffa da. Viz diyoruz ki, bir müslümana itiraf yakışmaz geçmişimiz geleceğimizin teminatıdırMltepe’de 44 yılım geçti. Ben ve arkadaşlarım zor bir işe kalkıştı. Desteklerinizi beklyoruz. Hepiniz birer Ahmet Baykansınız dedikherkese ulaşın . Dualrımla aile bireylerinize saygımı sunuyorum dedi. Ve Başıbüyük ziyaretlerini gerçekleştirdi, ilk olarak Süreyya paşa aile mezarlığını ziayeret eden baykan ruhlarına fatiha okudu. Esnaf ziyaretleri ile devan eden baykan Ünal bakım evini ziyaret etti. Daha sonra Girne mahallesi esnaflarını ziyaret eden baykan esnaf ziyaret esnasında Mavi karadeniz tv’ye röportaj verdi. Asımın nesli vakfının düzenlediği Çanakkale gecesine katıldı, devamında Kaymakamlığın düzenlediği şehit ailaleri proğmanı katılan Baykan, Narsitide kurulan seçim irtibat Çadırında Çanekkale zaferi kutlamasına katıldı Ülkü ocakları Maltepe ilçe başkanlığının düzenlediği programda Baykan meşale ve havayi fişek karşılaması ile karşılandı.

Baykan burada kısa bir konuşma yaptı, “Ülkü ocakları başkanı ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bugünü kurban edemeyiz yani benim adaylığımın bir önemi yok biraz önce kaymakamlığımızın organize ettiği şehit gazi aileleri ile buluştuk. Ve bu manayı yüreğimizde yeniden hissettik. Anladık ki gençliğimizin tarihimizden kaparıldığını gördük. Sevgili gençler mart çanakkale geçilmez. seçimler geçer diz çökmeyen baş eğmeyen bir neslin çok önemli günüdür. Hangi gün 18 mart Çanakkale zafer gecesi. Bugünü ruhuyla idrak etmemşzden kaynaklı bir siyasi konuşma yapmayacağım. Kuvvayicilerin öncülüğünde anadolunun yeniden dirilişidir Çanakkale. Çanakkale geçilmez. Maltepe belediyi bu tür günleri idrak ederek yönetilmeli ama yok. Maltepe belediyesi burdaki sakinlerimiz tarafındanda bilinmeli. Emparlizmin kuşatması devam ediyor.bu geceyi düzenleyen bu ruhu hisseden gençlerimizi kutluyorum. Belediye seçimleri gelir geçer bu gece siyaset yapmayacağım yarın devam ederiz. Ancak anadolu hiçbir zaman Baş eğmedi eğmeyecek.” dedi.