Dolar 34,1484
Euro 38,0045
Altın 2.881,03
BİST 9.928,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 29°C

AHMET BAYKAN FEYZULLAH MAHALLESİ SAKİNLERİNİN DERTLERİNİ DİNLEDİ

AHMET BAYKAN FEYZULLAH MAHALLESİ SAKİNLERİNİN DERTLERİNİ DİNLEDİ
05/03/2019 17:41 | Son Güncellenme: 15/10/2019 02:10
A+
A-

AHMET BAYKAN FEYZULLAH MAHALLESİ SAKİNLERİNİN DERTLERİNİ DİNLEDİ

Cumhur ittifakı MHP Maltepe Belediye başkan adayı Ahmet Baykan Feyzullah mahallesi Erko sitesi sakinleri ile imar sorunlarını konuşmak için bir araya geldi. İstişare toplantısına Ahmet baykan’a MHP ilçe başkanı Mesut Kamburoğlu, Toplantıyı organize eden 50 yıllık Feyzullah mahalle sakini olan MHP meclis üyesi adayı Ali Ayhan Yılmaz, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi İmar plan proje dairesi yetkilisi  eşlik etti.

Mhp ilçe başkanı Mesut Kamburoğlu açılış konuşmasında, “Sorunları Byükşehir ile birlikde çözeceğiz. Gücümüzün yettiğince dertlerinizle dertleneceğiz”. dedi.

Erko sitesi sakinleri ile bir araya gelen Baykan, dertlerinizle dertlenmeye geliyoruz, İmar ile olan sıkıntılarınız masaya yatırıp çözüm odaklı çalışacağız Büyükşehir belediye başkan adayımız sayın Binali Yıldırım beyle Maltepeyi ve imardaki sorunları konuştuk. Çarpık ve yığılmış sorunları çözmek için Maltepe’nin sorunlarını yeniden ele alacağımız yönünde Sayın Binali Yıldırım beyden söz aldık. Biz maltepe’de geldiğimiz taktirde ve Büyükşehirde Binali Yıldırım beyin seçilmesi ile bu sorunların hakkaniyetli ve adaletli bir şekilde çözülmesi için neler yapılabilir. bunları siz maltepeli vatandaşlarımız nasıl madur edilmeden yapabiliriz dertlerinizle dertleneceğimizin sözünü veriyorum. İmar ile ilğili Büyükşehir belediyesi plan proje daire başkankanlığından yetkili aramızda sağ olsun bizi kırmadı geldi. Bölge ile ilğili site ile ilğili neler yapılabilir, sorularınızı sorabilirsiniz.

İstanbul büyükşehir plan proşe dairsinden yetkili genel olarak bölgenin site sorunu olarak aşılamayacağı bir yapı var. Mahalle olarak ele alınmalı ve alt yapı şebek suları dahil yeniden plalanıp siz site sakinlerininde zararsız bir şekilde yiene Maltepe de aynı mahalleniz yeni nesillerinize bırakabilirsiniz yaşam alanlarınızı. Emsal değerlerinin komple Mahalle bazlı projelendirildiğinde yükselebileceğini söyledi.