Dolar 34,1535
Euro 37,9747
Altın 2.879,11
BİST 9.892,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 29°C

AHMET BAYKAN: FARKLILIKLARLA ZENGİNLİK TAŞIYAN PARTİZANLIK YAPMAYAN BİR KARDEŞİNİZİM

AHMET BAYKAN: FARKLILIKLARLA ZENGİNLİK TAŞIYAN PARTİZANLIK YAPMAYAN BİR KARDEŞİNİZİM
26/02/2019 23:19
A+
A-

FARKLILIKLARLA ZENGİNLİK TAŞIYAN PARTİZANLIK YAPMAYAN BİR KARDEŞİNİZİM

Cumhur ittifakı MHP maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan Yalı mahallesi beşçeşmelerde esnaflarla buluştu. Organizasyonu Cumhur ittifakı meclis üyesi Nevzat Eren tarafından organize edildi. Katılıma yoğun bir esnaf katılımı oldu. Toplantıya AK Parti mv. Osman Poyraz, MHP Maltepe ilçe başkanı Mesut Kamburoğlu, MHP Kadınkolları başkanı Didem Çakmakçı, AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikçi,Cumhur ittifakı meclis üyesi Nevzat Eren, Kadem Ekşi katıldı.

Cumhur ittifakı MHP Maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan esnafları selamladı tek tek tokalaştı.

Baykan’ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şu şekilde..

Siyaset kötü değildir siyasetçi de kötü değildir iyi esnaf vardır kötü esnaf vardır kötü siyasetçi iyi siyasetçi vardır. Kast ettiğim siyaset lanetlesi bir şey değildir kendi dışındaki alanlarda topluma hizmet eden karşılıksız hizmet edenlerdir. Biz farklılıklarla zenginlik taşıyan, ben şahsım olarak katılımcılığı çok önemserim halkın katılmadığı hiçbirşeyi benimsemem, onun adı başkabirşeydir . İstişareye önem veren, vazgeçilmez yanım şudur toplumcuyum MAZLUMDAN yanayım.

Bizim burda nutuk atarak hizmet vermemiz mümkün değil.

İnsana dokunmanılıyız belediyeyi yönetirken halkın çıkarlarını gözetmeliyiz.

Hayata dokunmalıyız ne yapmalıyız halkın vergileriyle bize emanet edilen bir belediyeyi nasıl yönetmeliyiz?

Halkın yararına yönetmeliyiz, halkın önceliklerine önem vermeliyiz bu bir vebaldir ve vicdanende böyledir. Asla patizanca yönetmeyeceğiz.

Benden şunu beklemeyin şu kötü bu kötü benden bunu beklemeyin. Suya sabuna dokunmaz bir adammıyız hayır gördüğümüz düzeltilmesi gereken ne varsa onunla meşgul oluruz. Maltepeyi kardeşçe soluybilecğimiz bir Maltepe yapmak için çalışacağız.

Ben Maltepenin biriken onlarca derdiyle dertlenen bir kardeşinizim. Bilirlizki yarınlara borcumuz vardır. Ülkemizin bu kuşatılmışlığı içinde bu corafyada emparyalizim diye bir kavram var ülkemizde bölünmüş kutaplaşmış bir zihniyetin bize hiç bir faydası yoktur. Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız öylemiyiz arkadaşlar ( salondan alkış kotpu) bizim bir birimize düşmanlığımızdan kim medet umar biz birbirimize düşman olursak geleceğimizi karartırız.

Projeşlerimiz var hayata dokunan, herkesime dokunan projelerimiz sanatcılarımız var. Maltepemizmizin ressamları var bu konularıda çalıştık.

Burda terazimiz adaletten yana olması lazım Maltepeliden taraf olması lazım. Maltepe’nin seçmenleri oy verirken çalışma arkadaşlarımızın donanımlarına, liyakatında önemini görmeli ona göre karar vermeli.

Maltepe’yi güzel günlere Maltepeliliğin öne çıktığı bir Maltepe olmasını umut ediyorum. Saygı sevgiyle selamlıyorum burda bulunan herkesin aile halkına tek tek selam gönderiyorum.

Ak parti İstanbul mv. Osman Poyraz kısa bir konuşma yaptı.

“Maltepeye şimdiya kadar hizmet eden kim varsa hepsinden Allah razı olsun”. Dedi.

Konuşmasında,” İnsallah Maltepe’de Ahmet Baykan Belediye başkanı olacak ve biz de üstümüze düşeni yapacağız. Kuş tek kanatla uçamaz inşalla büyükşehir belediyemiz ile birlikte çalışıp ve bizde siyasetciler olarak destek vererek Maltepeyi hak ettiği hizmete kavuşturacağız” dedi.

Karşılık soru cevap şeklinde toplantı son buldu.