Dolar 34,1535
Euro 37,9183
Altın 2.871,43
BİST 9.894,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 29°C

MALTEPE YENİ BİR HEDEFE YÜRÜYOR

MALTEPE YENİ BİR HEDEFE YÜRÜYOR
23/02/2019 14:07
A+
A-

MALTEPE YENİ BİR HEDEFE YÜRÜYOR

Baykan, “Maltepe yeni bir hedefe yürüyor Maltepe’nin ihmal edilen yönlerini çok iyi biliyoruz. Çözümler noktasında da projelerimizi buna göre oluşturduk. Asla partizanca davranmadan Maltepe’nin yüzünü güldüreceğiz.” dedi.

Cumhur İttifakı MHP Maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan Maltepe’de ticari hayatını sürdüren esnaflar ve aileleriyle kahvaltıda buluştu.
Hasan Mete ve Ahmet Güneş tarafından organize edilen kahvaltıya MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş,
Cumhur İttifakı MHP Maltepe Belediye Başkan adayı Ahmet Baykan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, MHP ilçe başkanı Mesut Kamburoğlu ve her iki partinin yöneticileri katıldı.

MHP Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, şunları söyledi; “Maltepe Belediye Başkanı’nı kendi partililerinin bile istemediği AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi tarafından ifade edildi. Maltepeliler doğru yapmış. Türk milliyetçiliği felsefesine aykırı, cumhuriyetin kurucu felsefesine aykırı düşünce ve davranışları olan birisini Maltepeliler haklı olarak istemez. Maltepeliler memleket sevdalısı, Maltepeliler hizmet bekliyor. Cumhur İttifakı ve MHP’nin belediye başkan adayı Ahmet Baykan, dürüstlüğü çalışkanlığı, namuslu ve erdemli kişiliğiyle uzun yıllardır tanıdığım kendisiyle her zaman iftihar ettiğim bir abimdir. Maltepe’ye hizmeti en iyi yapacağına inanıyorum. Ahmet Baykan’ı anlatmaya söz yetmez. İnşallah Maltepe’ye hizmet Ahmet Baykan’la olacaktır.”

Cumhur İttifakı MHP Maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan , başkan adaylığı sürecinin mimarlarından birinin de Mehmet Bülent Karataş olduğunu belirterek, “Sayın Mehmet Bülent Karataş, Maltepe’ye katkı sunan bir milletvekilimizdir. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.
Kahvaltı organizasyonunu gerçekleştiren Hasan Mete ve Ahmet Güneş’e teşekkür eden Ahmet Baykan şöyle konuştu; “Maltepe’yi huzur ve güven içinde yönetmek adına bize tevdi edilen bu görevi şerefle kabul ettik. Hizmet için güçlü bir kadroyla yola koyulduk. Kadrolarımıza müteşekkirim. Uyumla ve heyecanla ama asla partizanca olmadan Maltepe’nin hizmete kavuşması için yola çıktık. Maltepe’de kent bilinci ve kardeşlik duygularıyla çalışıp, adilane ve hakkaniyetli bir yönetim oluşturacağız. Çalışana değer veren, emeğe saygılı, halka dayatmayan, halka soran, katılımcı demokrasinin gereğini yapacak bir yönetim şekli Maltepe’ye hakim olacak.
Belediye başkanı adayı olarak bizlere kefalet eden kitlelerin her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü görüyorum.
Tüm Maltepe’nin ittifak ettiği erdemli bir yürüyüş başlattık. Görüyorum ki bu erdemli yürüyüşe her geçen gün geniş katılımlar oluyor. Bu salonlarda gördüğüm özellikle kadınların ve gençlerin yürüyüşümüze yapacakları ciddi katkılara ihtiyacımız var. Onları yanımızda görmek bizlerin kendimize olan güvenimizin daha da artmasını sağlıyor.”
MALTEPE YENİ BİR HEDEFE YÜRÜYOR
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’la çok eski bir hukuku olmamasına ragmen samimi bir çalışma ortamı yakaladığını belirten Ahmet Baykan, Maltepe’yle ilgili projeler konusunda da şunları söyledi:
“Sayın Binali başkanla Maltepe’yi çalışıyoruz. Kendisinin Maltepe’ye çok özel bir ilgisi var. Maltepe için hazırladığımız projeler ana hatlarıyla elinizde bulunan yayında yer alıyor. Önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir toplantıyla da tüm prjelerimizi Maltepeli hemşerilerimizin bilgilerine sunacağız. Maltepe yeni bir hedefe yürüyor Maltepe’nin ihmal edilen yönlerini çok iyi biliyoruz. Çözümler noktasında da projelerimizi buna göre oluşturduk. Asla partizanca davranmadan Maltepe’nin yüzünü güldüreceğiz.”