Dolar 34,0913
Euro 38,0708
Altın 2.882,66
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 29°C

AHMET BAYKAN: BELEDİYECİLİK, EŞ-DOST AKRABAYA İHALE VERİLEN BİR AİLE ŞİRKETİ DEĞİLDİR.

AHMET BAYKAN: BELEDİYECİLİK, EŞ-DOST AKRABAYA İHALE VERİLEN BİR AİLE ŞİRKETİ DEĞİLDİR.
17/02/2019 18:46 | Son Güncellenme: 18/02/2019 00:59
A+
A-

AHMET BAYKAN: BELEDİYECİLİK, EŞ-DOST AKRABAYA İHALE VERİLEN BİR AİLE ŞİRKETİ DEĞİLDİR.

Cumhur İttifakı, MHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan´ı desteklemek için MHP ilçe teşkılatının organize ettiği yoğun katılımın olduğu ayakta kalıp yer bulamayanların olduğu bir kahvaltıyla ilçede bir araya geldiler.

Cumhur İttifakı MHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan da, belediyeciliğin toplumumuzda yer etmiş karşılığına değinerek, şöyle dedi: “Belediye, çöp toplayan, altyapı hizmetleri veren, kaldırımları yapan, arada bir çiçek eken, eş-dost akrabaya ihale veren, başkan ve çevresi adı verilen zümrece yönetilen çokça savurgan bir aile şirketi olmamalıdır. Dedi.

MHP Maltepe İlçe Başkanlığı´nın Kardelen Düğün Salonu´nda düzenlediği “Teşkilat Buluşması” kahvaltı programı, Maltepe´de müthiş yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programa, Cumhur İttifakı MHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan, MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Semih Yalçın, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MYK üyesi geçmiş dönem Millet vekil adayı olmuş ve eski il yöneticimiz Murat Kotra,MYK üyesi Nevzat Ünlütürk, MYK Gülbeyhan Saylağ MYK Davut Haskırış ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri,, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, MHP Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP Maltepe İlçe Başkanı Tahsin Koç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Kanburoğlu, İstanbul´un 39 ilçesinde mücadele verdiklerini, Cumhur İttifakı´nın ise sadece siyasi değil, aynı zamanda gönül birlikteliği olduğunu söyledi. Kanburoğlu, ilçeyi, belediyecilik hizmetlerini yerine getirmeden Maltepe´nin geleceğini ipotek altına aldıran, MLKP terör örgütüne yardım ve yataklıktan 10 yıla mahkum olarak ceza almış belediye başkan yardımcısının olduğu bu yönetimden kurtaracaklarını ifade etti.

Mhp istanbul M.v M.Bülent Karatş konuşmasında Birlik ve bekaya vurgu yaptı Maltepe’de Ahmet Baykan, İstanbul Büyük Şehirde Binali yıldırım beye Oy vereceğizdestek vereceğiz. Ülkenin sıkıntı süreçten geçtiğini düşünerek bu seçimlerin sadece yerel seçimler olmadığına dikkat çekti.

MHP İstanbul M.v İzzet Ulvi Yönter konuşmasına MHP lideri sayın Devlet Bahçeli liderimizin selamını getirdim diyerek başladı. Beka meselesine işaret eden Yönter, Zillet ittifakının yani CHP,İP,HDP, SP nin yani teröre destek veren siyasi kolunu oluşturanlarında içinde olduğu zillet ittifakımı? Yoksa Vatan Millet ve Allah diyen Cumhur İttifakımı? seçim sizin. Maltepe’de Ahmet Baykan İstanbul da Binalı Yıldırım beyi destekliyoruz ve zillete son vermek için desteklerinizi bekliyoruz dedi.

MHP İl Başkanı Birol Gür ise kapıya gelen Maltepe´nin anahtarını açmak ve ilçenin kötü kaderini değiştirmek için mücadele edeceklerini ifade etti. “Maltepe´yi yöneten zihniyetin bir zillet ittifakı olduğunu” kaydeden Gür, bu anlayışın Maltepe´yi yönetmesine müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı MHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan da, belediyeciliğin toplumumuzda yer etmiş karşılığına değinerek, şunları söyledi: “Belediye, çöp toplayan, altyapı hizmetleri veren, kaldırımları yapan, arada bir çiçek eken, eş-dost akrabaya ihale veren, başkan ve çevresi adı verilen zümrece yönetilen çokça savurgan bir aile şirketi olmamalıdır. Kutadgu Bilig´de Yusuf Hashacib´in gösterdiği milli ve evrensel ilkelerle bezenmiş bir yönetim anlayışı doğrultusunda hizmet edeceğime söz veriyorum. Şeffaf bir yapılanma ile belediyenin bütün imkanlarını bölge halkına sunduğuma tanıklık edeceksiniz. Çünkü ben 44 yıldır Maltepe´de yaşıyorum, bu ilçenin mazisine tanıklık ettim, bu itibarla önceliğim, körpecik yaşlarımızda edindiğimiz karşılıksız hizmettir. Maltepeliler İttafakda buluştu Ahmet Baykan isminde brleşti bunu her gittiğimiz yerde görüyoruz. Sayın Devlet bahçeli bey liderimin tebliği ve desteği, CumhurBaşkanımızın Desteği, İl İlçe başkanlarımızın çabaları neticisende karşınızdayım. Baykan, Hiçbir beklentisi olmayan bir kuşağın toplumcu anlayışı ile şereflenmeyi rabbimden niyaz ediyorum. Allahın izni ile 1 Nisanda Hepinizi Meydanda HALAY çekmeye davet ediyorum dedi.”