Dolar 34,0913
Euro 38,0708
Altın 2.882,66
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 29°C

AHMET BAYKAN ARDAHAN’LILARLA BULUŞTU

AHMET BAYKAN ARDAHAN’LILARLA BULUŞTU
17/02/2019 17:00 | Son Güncellenme: 17/02/2019 18:54
A+
A-

AHMET BAYKAN ARDAHAN’LILARLA BULUŞTU

Cumhur İttifakı MHP Belediye başkan adayı Ahmet Baykan Ardahan Hanak İlçesi Çayağzı köyü derneğinin yemeğinde Ardahan’lılarla buluştu.

Yoğun bir kalabalık da gerçekleşen yemeğe Cumhur İttifakı MHP Belediye başkan Adayı Ahmet Baykan. MHP İstanbul M.v M. Bülent KARATAŞ, MHP il Başkanı Mesut Kamburoğlu katılım sağladı.

Geceden kısa başlıklar,

Dernek yemeğinin açıklış konuşmasını dernek Çayağzı dernek başkanı Tarık Ocak yaptı. Ocak konuşmasında Dernekçiliğin önemine vurgu yaptı birlik mesajı ve destek mesajı verdi.

Dah sonra Kürsüye MHP İstanbul M.v M. Bülent Karataş davet edildi. Karataş yaptığı konuşmada Ardahan’lı hemşehrilerim, bir hemşehriniz olarak bu sıkıntılı günlerde Ülke bekası için birliğimiz için, Maltepe’de belediye başkanımız Ahmet Baykan için destek istiyorum dedi.

MHP İstanbul M.v M. Bülent Karataş’ın konuşmasının ardından kürsüye Cumhur İttifakı MHP belediye adayı Ahmet Baykan geldi.

Baykan konuşmasında, Çok kıymetli Ardahanlı Hemşehrilerim karşınızda siyasi bir konuşma yapmayacağım, biz Maltepeliler olarak Maltepe sevdalısı bir kardeşiniz ağabeyiniz olarak kimseyi ayırt etmeden Maltepe’nin geleceğini yeniden inşa etmeye davet ediyorum sizleri, desteklerinizi bekliyorum…

Bugün Maltepenin geldiği nokta ortada belediye tıkanmış durumda partizanlık hat saffaya çıkmış durumda biz kimseyi ayırmayacağız liyakata önem veriyoruz ve liyakatla Maltepeyi yöneteceğiz dedi.

Konuşma sonrası yemeğe geçildi. Yöresel halk oyunları gösterisi ile proğram son buldu.