Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 28°C
Per 28°C

MALTEPE’NİN CUMHUR İTTİFAK ADAYI BAYKAN AYAĞININ TOZUYLA BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

MALTEPE’NİN CUMHUR İTTİFAK ADAYI BAYKAN AYAĞININ TOZUYLA BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
30/12/2018 02:50
A+
A-

MALTEPE’NİN CUMHUR İTTİFAK ADAYI AHMET BAYKAN AYAĞININ TOZUYLA BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Cumhur İttifakı MHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından sonra MHP Maltepe İlçe Başkanlığı’na geldi. Ayağının tozuyla açıklamalarda bulundu: “Maltepe’nin geleceğine ilişkin ağır bir vebalin altına girdik.” Dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2019 seçimlerinde Maltepe Belediye Başkanlığı’na aday göstereceği ismi bugün kamuoyuna duyurdu. Aday Tanıtım Programı adı altında Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Ahmet Baykan’ın Maltepe Belediye Başkan Adaylığı netleşti.

Cumhur İttifakı MHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan, MHP Maltepe İlçe Başkanlığı’na  geldi. Ayağının tozuyla, seçim süreci hakkında  açıklamalarda bulundu.

Toplanın açılış konuşmasını MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu yaptı.

Kamburoğlu: “MHP’nin Cumhur İttifakı’nın adayı olarak çok sevdiğimiz, ülkü ocaklarından yetişmiş, Maltepe’de görev yapmış, sonrasında Maltepe Belediyesi’nde başkan yardımcılığı rütbesi alan, Maltepe’de Maltepeli olarak hizmet etme şerefine nail olmuş çok sevdiğimiz Ahmet Baykan abimiz, başkan adayımız oldu. Allah hayırlı uğurlu etsin.” dedi.

Cumhur İttifakı MHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan, MHP Maltepe İlçe Başkanlığı’nda yaptığı açıklama şu şekilde:

Cumhur İttifakı MHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan, – “Maltepe’nin geleceğine ilişkin ağır bir vebalin altına girdik, bunu isteyerek yaptık.” Diyerek sözlerine başladı.

Demokrasinin beşiğinin yerel yönetimler olduğunu dile getiren Baykan, 500.000 nüfus bulunan Maltepe’de bağımsız aday olunamayacağını, bundan ötürü bir siyasi partiye mensup olunarak yapılacağını ifade etti. Uzun bir bürokratlık geçmişi olduğunu dinleyicilerine aktardıktan sonra icraatlarını sıralayan Baykan, 43 yıldır Maltepeli olduğunu da ifade etti.

 “Maltepe’de tabiri caizse hancı sayılırız”

Siyasetin amacının insanları bölmek olmadığını, aslında insanlara hizmet etmenin ve toplumcu bir anlayışın icraya dönüşmesi olduğunu aktaran Baykan, “Gelinen noktada bizim metodolojimiz şudur: İnsan odaklı, ama mutlaka toplumsal yararı önceleyen bir anlam. Vur kaç, gelip geçici insanlar değiliz.” Dedi. Maltepeli olduğunu tekrardan hatırlatan Baykan, durumu şöyle özetledi: “Maltepe’de tabiri caizse hancı sayılırız.”

 

“Yerel yönetim daha çok betonla daha çok para elde etmenin aracına müsaade etmemelidir.”

Projelerin bir basın toplantısında açıklanacağını ifade eden Baykan, yerel yönetimlerin imkanlarının da sınırlı olduğunu hatırlatmayı es geçmedi. Maltepe’nin ciddi bir borç yükünün olduğunu duyduğunu dile getiren Başkan Adayı Ahmet Baykan, “Yerel yönetim daha çok betonla daha çok para elde etmenin aracına müsaade etmemelidir.” Dedi. Aynı zamanda “Hava boşlukları betonlarla dolmaya başlamış. Diyerek Maltepe’nin kentleşme sorununu hatırlatırken, Maltepe’ye yeni modellemeler gerektiğini  söyledi.

Cumhur İttifakı MHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan, “Borcumuzu ödemek arzusundayız, bu davete icabet ettik.” Diyerek sözlerini tamamladı.

 

kaynak: istanbulsonhavadis