Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

MUHARREM İNCE’DEN FLAŞ APOLET İTİRAFI! “ÇOK UZATTIM”

MUHARREM İNCE’DEN FLAŞ APOLET İTİRAFI! “ÇOK UZATTIM”
12/07/2018 22:58
A+
A-

MUHARREM İNCE’DEN FLAŞ APOLET İTİRAFI!

24 Haziran seçimlerinde CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Habertürk TV’de düzenlenen Türkiye’nin Nabzı programında soruları yanıtlıyor.

24 Haziran seçimlerinde CHP Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce, Habertürk TV’de düzenlenen Türkiye’nin Nabzı programında Didem Arslan‘ın sorularını yanıtlıyor.

İnce, ”Çatı aday doğru değildir, 2014’de de aynı şeyi savundum. Her parti kendi adayını gösterirse katılım artar” dedi.

CHP’den yeterince destek aldınız mı sorusuna İnce, ”Sayın Kılıçdaroğlu sürekli aradı, ben kimseye haksızlık etmem, ne gerekiyorsa yaptı ama bazı yerlerde çok can sıkıcı şeyler oldu. Örgüte çok teşekkür ederim çok çalıştılar, bir iki küçük can sıkıcı şey oldu, insanlar o sıcakta CHP üyesi olsun olmasın pek çok insan kampanyaya destek verdi. Sadece 15 milyon bana oy veren değil, güvenlik kuvvetleri de harika şeyler yarattılar. Gençler sosyal medyada harika şeyler yarattılar” cevabını verdi.

İnsanların çok destek olduğunu belirten İnce, ”Bende altı tane alyans var, zarfı ile saklayacağım, harçlığından gönderen öğrencinin beş lirası var, saklayacağım” dedi. İnce, ”Bağışlar harcandı, 150 bin kişi bağış yaptı.” dedi.

İnce, ”Bir mitingde, polisler kıyafetine sakalına takkesine bakarak polisleirin marjinal gruptan olduğunu tahmin ederek bana zarar vereceğini düşündüler, oysa bana geldi, ‘Sen düzgün bir adamsın, CHP’li bir adaya oy vermek hayal edebileceğim birşey değildi ama sana oy vereceğim’ dedi” şeklinde konuştu.

”HATALARIMI BİLİYORUM”

Hatalarım var biliyorum; Apolet tartışmasını fazla uzattım. Erdoğan 32 miting yaptı ben 107 yaptım, yetmez keşke geceleri de yapsaydım, gidemediğim yerler var…

SEÇİM GECESİ TARTIŞMALARI

O geceye dair bulunduğu mekan ile ilgili açıklama yapan İnce, ”Yetkili iki milletvekilimiz benimle gezsin şeklinde konuşmuştuk, eşim ve koruma gelecek, sekiz kişilik uçak ve fotoğrafçı geliyor. İki arkadaşım organizasyonu yapıyorlar. Son günlere yakın seçim ikinci tura kalır, ben parti rozetini çıkarmışım, Türk bayrağı takmışım, sonuçları Parti’de izlemem Genel Merkez’e gitmem doğru olmaz, ikinci tura kalırsa diğer partilerden oy isteyeceğiz, bir oteli ayarladık. Yaşar Tüzün finanse etti kampanyadaki ücretlerden. bu paralar bu işler için toplandı” dedi.