Dolar 34,1731
Euro 38,1506
Altın 2.915,54
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 24°C
Per 27°C

OZAN ŞİRİN’E İYİCE KÖŞEYE SIKIŞTI

OZAN ŞİRİN’E İYİCE KÖŞEYE SIKIŞTI
01/07/2017 12:40
A+
A-

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alan son manisiyle ülkücücamiayı öfke seline döndüren Arif Şirin’e zehir gibi sözler eşliğinde bir dava da Bolu İl Başkanı Adem Evcil’den geldi…

20 yıldır bıkmadan usanmadan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye saldıran eski ülkücü Arif Şirin’in son yazdığı mani ülkücü camia ile tüm bağlarını kopardı.
Sakızdan çıkan maniler kıvamında yazılarıyla camiada Ozan Arif adıyla tanınan Arif Şirin, isim vermeden Lider Bahçeli’ye yönelik hakaretler etmiş ancak son yaptığı bardağı taşırmıştı.
Lider Devlet Bahçeli avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunurken bugün de Bolu İl Başkanı Adem Evcil benzer bir dava açma girişiminde bulundu.
7 Haziran ardından ipini koparanın Lider Bahçeli’ye saldırdığını belirten Evcil, ülkücü hareketin hesapsızlarının yeri geldiğinde atı nallamasını da, iti bağlamasını da bildiğine vurgu yaparak şunları söyledi:
“Sosyal medya hesabından sayın genel başkanımıza hakaret eden ozan bozuntusu hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunacağım.
MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye 15 Temmuz sonrası saldırılan iyice artmış ipini koparan gündem olmak için sayın genel başkanımıza hakaret eder olmuştur.
Bizler ülkücü hareketin hesapsızları olarak günü geldiğinde atı nallamasını da, iti bağlamasını da iyi biliriz.
MHP GENELBAŞKANLIK MAKAMI tüm Türk-İslam Dünyasının liderlik makamıdır.
Makamda oturan sayın genel başkanımız şerefimiz şanımızdır.
7 Hazirandan sonra fitne ve pislik saçan sözde muhaliflerin uşaklığına soyunan ozan müsveddesi haddini aşmıştır.
15 Temmuzda’da benzer bir üslupla yeni kapıya akın akın koşan vatan evlatlarına hakaret etmiştir.
Yaptığı hiç bir hakaretin yanına kalmayacağını ayan beyan ifade ediyorum.
Her durum şart ve koşulda MHP Genel Başkanımızın yanında elif gibi dimdik duracağımızdan ve hakedene her platforma gerekli cevabı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Son olarak Dününüzde kabul ettiğiniz doğrularınıza bu gün yalan ve riya ile saldırıyorsanız, dününüzdeki değeriniz ve şerefiniz dünde kalmıştır..!”