Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

ÜNİVERSİTE’DE TÜRK BAYRAĞI ASMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE SALDIRI

ÜNİVERSİTE’DE TÜRK BAYRAĞI ASMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE SALDIRI
25/12/2016 18:11
A+
A-

Fırat Çakıroğlu’nun Şehit edildiği Ege Üniversitesi’nde hainler kol gezmeye devam ediyor.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Türk Bayrağı asmak isteyen öğrencilere öğrenci görünümlü teröristler saldırdı. Çıkan arbedede 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi bir açıklama yaparak olayın takipçisi olacaklarını dile getrdi.

Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

22 Aralık perşembe günü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde vatansever öğrenciler hain pusular sonucu Hak’ka yürüyen vatan şehitleri için aynı fakültenin içinde bulunan bir kafeye bayrak asmak istediler.

Amaçları geleceğin doktorlarına şehitlerini unutmamaları gerektiğini hatırlatmak idi. Yasal olmayan hiçbir yola başvurmayan vatansever öğrenciler; hür dalgalanması adına hala şehitler verdiğimiz al bayrağımızı ‘dalgalanmayan’ yere asmak istediler.

Lakin bu hareket, görünürde kendilerini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin öğrencisi olarak atfeden kişilerin zoruna gitti ve provokatif olarak algılandı. Şanlı bayrağımızı kast ederek Özel güvenlik mensuplarına: “bez” parçasını bulunduğu yerden kaldırın talebinde bulundular. Çıkan arbede sonucu 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Tıp fakültesinde bulunan bu kişiler A.G, Ö.İ ve Y.P emniyet mensuplarınca göz altına alındı. Ege Üniversitesi yönetimi bu kişilere gerekli cezai müeyyideleri uygulamalıdır. Ege Üniversitesi öğrenci konseyi olarak bu olayın takipçisi olacağız!