Dolar 32,3975
Euro 34,6141
Altın 2.388,02
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

BAĞDAT CADDESİ’NDE ‘DUR’ İHTARINA UYMADI

BAĞDAT CADDESİ’NDE ‘DUR’ İHTARINA UYMADI
21/10/2016 16:50
A+
A-

BAĞDAT Caddesi’nde uygulama yapan polis ekiplerinin ‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçan sürücü kovalamacanın ardından önce taksiye ardından da polis aracına çarptı. Yaya olarak kaçmaya çalışan sürücü polisin ikaz ateşinin ardından polise teslim oldu.

Edilen bilgilere göre Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde uygulama yapan polisler, şüpheli gördükleri bir aracı durdurmak istedi. “Dur” ihtarına uymayan sürücü otomobille kaçmaya başladı. Yarım saat süren kovalamaca sonunda Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi, Üçpınarlar Caddesi üzerinde Sebahattin A. (23) isimli sürücü ticari taksiye çarparak durdu. Akçay manevra yapıpı kaçmaya çalışırken önünün kesen polis aracına da çarptı. Akçay yaya olarak kaçmak istedi ancak polisin ikaz atışı üzerine teslim oldu.

Kaza sırasında başından yaralanan sürücü olay yerine gelen sağlık ekiplerin sürücü tedavisini yapmak üzere Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polisin olay ile ilgili soruşturması sürerken aracın içindeki alkol kutuları ise dikkat çekti. Ticari taksinin sürücüsü Uğur Alkan ise olayı şöyle anlattı: “Polis sirenleriyle yedi, sekiz araç şahsı kovalıyorlardı. Ben de normal şeridimden devam ediyordum. Üstüme kırdı, kafa kafaya çarpıştık. Bu esnada ekip otosu da kaçmasın diye aracın üstüne kırdı. Şahıs araçtan indi, kaçmaya çalıştı”

DHA