Dolar 34,2368
Euro 37,9438
Altın 2.926,10
BİST 9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Per 27°C
Cum 29°C
Cts 27°C
Paz 21°C

ALANYA ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİMDE SINIR TANIMIYOR

ALANYA ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİMDE SINIR TANIMIYOR
04/10/2016 10:21
A+
A-

Erhan Çınar’ın başkanlığını yaptığı Alanya Ülkü Ocağı’nda Başbuğ’un yolunda, Bahçeli’nin direktifleri doğrultusunda eğitim çalışmalarına hız verildi.

Ülkücü Hareket’in karşı karşıya kaldığı muhaliflerin kurultay sürecinde “Lider Devlet Bahçeli’nin yanında” dik durarak yolundan sapmayan Alanya Ülkü Ocağı Başkanı Erhan Çınar, eğitime çok önem veriyor.

Özellikle “ortaöğretimdeki Ülkücüler”e yönelik çalışmaları göz dolduruyor.

Ülkü Ocağı binasında seminer salonu bulunmasına rağmen, ortaöğretimli Ülkücü gençlik salona sığmadığı için açık alanda yapılan seminerlere her hafta Cuma günleri yüzlerce Ülkücü genç katılıyor.

Her hafta bir okuldan bayrak açarak ve düzenli şekilde Ülkü Ocağı’na doğru yürüyüşe geçen Bozkurtların yürüyüşü ilçede göz dolduruyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çakır, “Aralıksız her hafta ve düzenli olarak Cuma günleri en az 200 kişinin katıldığı ortaöğretim eğitim seminerlerine katılım bazen 500 kişiyi buluyor. Galiba bu kadar kalabalık öğrenci sayısıyla seminer yapabilen tek Ocağız… Adeta liseliler kendi aralarında yarışıyor en kalabalık katılımı sağlamak için ve seminerlerimiz Ülkücü yemini ile son buluyor” dedi.

alanya-670x330

alanya-ulkuocagi